Met danstalent

Proef de sfeer van NDT Summer Intensive

Van 10 tot en met 22 augustus 2015 vindt de NDT Summer Intensive plaats. Een cursus voor 60 professionele dansers en dansstudenten in de leeftijd van 14 tot en met 30 jaar, afkomstig van over de hele wereld. Tijdens twee intensieve weken krijgt deze selecte groep dansers de exclusieve kans om de kennis, inspiratie en passie van ons gezelschap te ervaren en zij aan zij te weken met onze dansers en choreografen.

Ben je een talentvolle danser en wil je ook van de sfeer van de NDT Summer Intensive proeven? Doe dan mee aan de workshops (Gaga en/of repertoire) en kom langs tijdens de Open Avond!

Lees meer

NDT Open Studio

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Het repertoire dat het uitgangspunt is van deze workshop zal diezelfde avond te zien zijn in het Lucent Danstheater. Om deel te nemen aan Open Studio moet je op een dansvakschool zitten of een afgestudeerde danser zijn.  
 
De data voor NDT Open Studio in het seizoen 2015-2016 staan vanaf eind juli 2015 op deze pagina

Talent Day

Tijdens de NDT Talent Day staan de deuren van NDT de hele dag open voor jong danstalent. Verschillende (ex-)dansers en repetitoren van NDT nemen de deelnemers mee de studio’s van ons gezelschap in. Professionele dansers en dansstudenten kunnen hun eigen dagschema samenstellen uit een programma vol compositie- en repertoireworkshops.  De volgende Talent Day vindt plaats op 19 december 2015.

Audities

Eén keer per jaar organiseert Nederlands Dans Theater (NDT) een auditie voor NDT 2.