Met danstalent

NDT Summer Intensive

De NDT Summer Intensive biedt talentvolle dansers de mogelijkheid aan de slag te gaan met de dansers, repetitoren en choreografen van ons gezelschap. Je neemt deel aan twee intensieve weken waarin we elkaar inspireren, samen creëren en je een kans bieden om je talent samen met ons te ontwikkelen.

In 2017 zal de NDT Summer Intensive plaatsvinden van 24 juli t/m 5 augustus. Deelnemers worden geselecteerd naar aanleiding van een auditie via video.

Lees hier meer over de cursus en de auditieprocedure

Vragen? bereik ons via summerintensive@ndt.nl


NDT Open Studio

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Het repertoire dat het uitgangspunt is van deze workshop zal diezelfde avond te zien zijn in het Zuiderstrandtheater. Om deel te nemen aan Open Studio moet je op een dansvakschool zitten of een afgestudeerde danser zijn. 

Inschrijven
 
Zaterdag 24 september, 8 oktober, 19 november 2016
Zaterdag 4 februari, 1 april, 20 mei 2017
16.00-18.00u | kosten deelname €15
(€10 kortingsprijs) 


NDT Talent Day

Tijdens NDT Talent Day staan de deuren van NDT de hele dag open voor jong danstalent. Verschillende (ex-)dansers en repetitoren van NDT nodigen de deelnemers uit in de studio’s van ons gezelschap. Professionele dansers en dansstudenten kunnen deelnemen aan een programma met techniek- repertoire- en compositieworkshops. De minimumleeftijd om deel te nemen aan NDT Talent Day is 15 jaar.

NDT Talent Day vindt het huidige seizoen niet meer plaats, binnenkort vindt je op onze website de data van het nieuwe seizoen!


Uitblinkers

Het project Uitblinkers is een project van NDT voor jonge talenten in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar. Deze talenten blinken uit op het gebied van verbeeldingskracht, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Lees meer over Uitblinkers.



Audities

Eén keer per jaar organiseert Nederlands Dans Theater (NDT) een auditie voor NDT 2.