Met danstalent

Proef de sfeer van NDT Summer Intensive

Van 10 tot en met 22 augustus 2015 vindt de NDT Summer Intensive plaats. Een cursus voor 60 professionele dansers en dansstudenten in de leeftijd van 14 tot en met 30 jaar, afkomstig van over de hele wereld. Tijdens twee intensieve weken krijgt deze selecte groep dansers de exclusieve kans om de kennis, inspiratie en passie van ons gezelschap te ervaren en zij aan zij te weken met onze dansers en choreografen.

Ben je een talentvolle danser en wil je ook van de sfeer van de NDT Summer Intensive proeven? Doe dan mee aan de workshops (Gaga en/of repertoire) en kom langs tijdens de Open Avond!

Lees meer

NDT Open Studio

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Het repertoire dat het uitgangspunt is van deze workshop zal diezelfde avond te zien zijn in het Lucent Danstheater. Om deel te nemen aan Open Studio moet je op een dansvakschool zitten of een afgestudeerde danser zijn.  
 
Zaterdag 3 oktober 2015
Zaterdag 6 februari, 5 maart en 30 april 2016

17.00-19.00u | kosten deelname €15
(€10 op vertoon van een kaart voor de voorstelling)          

Schrijf nu in

Talent Day

Tijdens de NDT Talent Day staan de deuren van NDT de hele dag open voor jong danstalent. Verschillende (ex-)dansers en repetitoren van NDT nemen de deelnemers mee de studio’s van ons gezelschap in. Professionele dansers en dansstudenten kunnen hun eigen dagschema samenstellen uit een programma vol compositie- en repertoireworkshops.

Zondag 19 december 2015
Programma met workshops tussen
10.00-17.00u
Meer informatie over het programma is beschikbaar vanaf begin november 2015   
 
Geïnteresseerd in deze activiteit? Klik hier om je op te geven voor de mailinglijst en ontvang een bericht zodra het programma online staat

Audities

Eén keer per jaar organiseert Nederlands Dans Theater (NDT) een auditie voor NDT 2.