Met danstalent

NDT Summer Intensive

De NDT Summer Intensive biedt talentvolle dansers de mogelijkheid aan de slag te gaan met de dansers, repetitoren en choreografen van ons gezelschap. Je neemt deel aan twee intensieve weken waarin we elkaar inspireren, samen creëren en je een kans bieden om je talent samen met ons te ontwikkelen.

In 2016 zal de NDT Summer Intensive plaats vinden 1 t/m 13 augustus. Deelnemers worden geselecteerd naar aanleiding van een auditie via video. Meer informatie over de cursus en de auditieprocedure lees je hier

Vragen? bereik ons via summerintensive@ndt.nl


NDT Open Studio

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Het repertoire dat het uitgangspunt is van deze workshop zal diezelfde avond te zien zijn in het Lucent Danstheater. Om deel te nemen aan Open Studio moet je op een dansvakschool zitten of een afgestudeerde danser zijn.  
 
De laatste editie van NDT Open Studio in seizoen 2015-2016 vond plaats op zaterdag 30 april 2016.

Meer informatie over NDT Open Studio in seizoen 2016-2017 is vanaf begin juli beschikbaar op deze website.


NDT Talent Day

Tijdens de NDT Talent Day staan de deuren van NDT de hele dag open voor jong danstalent. Verschillende (ex-)dansers en repetitoren van NDT nemen de deelnemers mee de studio’s van ons gezelschap in. Professionele dansers en dansstudenten kunnen deelnemen aan een programma met techniek- repertoire- en compositieworkshops. De minimumleeftijd om deel te nemen aan NDT Talent Day is 15 jaar.

De meest recente NDT Talent Day vond plaats op zaterdag 19 december 2015.


Wil je informatie ontvangen over Talent Day in 2016? Stuur ons een bericht dan houden we je op de hoogte zodra de nieuwe datum bekend is.


Uitblinkers

Het project Uitblinkers is een project van NDT voor jonge talenten in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar. Deze talenten blinken uit op het gebied van verbeeldingskracht, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Lees meer over Uitblinkers.Audities

Eén keer per jaar organiseert Nederlands Dans Theater (NDT) een auditie voor NDT 2.