Met talent

NDT Open Studio

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Het repertoire dat het uitgangspunt is van deze workshop zal diezelfde avond te zien zijn in het Lucent Danstheater. Om deel te nemen aan Open Studio moet je op een dansvakschool zitten of een afgestudeerde danser zijn.  
 
Zaterdag 3 oktober 2015, Zaterdag 6 februari, Zaterdag 5 maart, Zaterdag 30 april 2016
Tijden van de workshop n.t.b. lees meer
Kosten deelname €15
(€10 op vertoon van een kaart voor de voorstelling die dezelfde avond in het Zuiderstrandtheater te zien is)          

Inschrijven

NDT Talent Day

Tijdens de NDT Talent Day staan de deuren van NDT de hele dag open voor jong danstalent. Verschillende (ex-)dansers en repetitoren van NDT nemen de deelnemers mee de studio’s van ons gezelschap in. Professionele dansers en dansstudenten kunnen deelnemen aan een programma met techniek- repertoire- en compositieworkshops.

Zaterdag 19 december 2015
Kosten:
15 per les,40 voor het gehele programma

Programma
11.00
-12.30 balletles
13.00-15.00 workshop repertoire NDT
15.30-17.30 improvisatie/compositie workshop

Inschrijven 

NDT Summer Intensive

De NDT Summer Intensive biedt talentvolle dansers de mogelijkheid aan de slag te gaan met de dansers, repetitoren en choreografen van ons gezelschap. Je neemt deel aan twee intensieve weken waarin we elkaar inspireren, samen creëren en je een kans bieden om je talent samen met ons te ontwikkelen.

In 2016 zal de NDT Summer Intensive plaats vinden 1 t/m 13 augustus. Deelnemers worden geselecteerd naar aanleiding van een auditie via video. Meer informatie over de auditieprocedure is op deze website beschikbaar vanaf half december 2015.

Vragen? bereik ons via summerintensive@ndt.nl

Audities

Eén keer per jaar organiseert Nederlands Dans Theater (NDT) een auditie voor NDT 2. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.