Met talent

NDT Open Studio

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Het repertoire dat het uitgangspunt is van deze workshop zal diezelfde avond te zien zijn in het Lucent Danstheater. Om deel te nemen aan Open Studio moet je op een dansvakschool zitten of een afgestudeerde danser zijn.  
 
Zaterdag 3 oktober 2015, Zaterdag 6 februari, Zaterdag 5 maart, Zaterdag 30 april 2016
Tijden van de workshop n.t.b. lees meer
Kosten deelname €15
(€10 op vertoon van een kaart voor de voorstelling die dezelfde avond in het Zuiderstrandtheater te zien is)          

Schrijf nu in

NDT Talent Day

Tijdens de NDT Talent Day staan de deuren van NDT de hele dag open voor jong danstalent. Verschillende (ex-)dansers en repetitoren van NDT nemen de deelnemers mee de studio’s van ons gezelschap in. Professionele dansers en dansstudenten kunnen hun eigen dagschema samenstellen uit een programma vol compositie- en repertoireworkshops.

Zaterdag 19 december 2015
Programma met workshops tussen
10.00-17.00u
Meer informatie over het programma is beschikbaar vanaf begin november 2015   
 
Geïnteresseerd in deze activiteit? Klik hier om je op te geven voor de mailinglijst en ontvang een bericht zodra het programma online staat

NDT Summer Intensive

De NDT Summer Intensive biedt talentvolle dansers de mogelijkheid aan de slag te gaan met de dansers, repetitoren en choreografen van ons gezelschap. Je neemt deel aan twee intensieve weken waarin we elkaar inspireren, samen creëren en je een kans bieden om je talent samen met ons te ontwikkelen.

In 2016 zal de NDT Summer Intensive plaats vinden 1 t/m 13 augustus. Deelnemers worden geselecteerd naar aanleiding van een auditie via video. Meer informatie over de auditieprocedure is op deze website beschikbaar vanaf half december 2015.

Vragen? bereik ons via summerintensive@ndt.nl

Audities

Eén keer per jaar organiseert Nederlands Dans Theater (NDT) een auditie voor NDT 2. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.