A Taste of NDT Summer Intensive – General info

A Taste of

NDT Summer Intensive

Inspiratie voor jonge dansstudenten en -professionals van over de hele wereld.

Doe mee met onze online workshops

In A Taste of NDT Summer Intensive inspireren we jonge dansstudenten en -professionals van over de hele wereld. Je kunt deelnemen aan de online workshops, die worden gegeven door onze eigen NDT-dansers en artistieke staf. Zo krijg je een voorproefje van onze NDT Summer Intensive. We bieden een veilige plek om kennis uit te wisselen en van elkaar te leren.

Meedoen

Alle gevorderde dansers vanaf 14 jaar kunnen zich inschrijven voor de GRATIS workshops en activiteiten binnen het programma van A Taste of NDT Summer Intensive. Je schrijft je in per individuele workshop/activiteit. Omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn, moet je eerst controleren of je aan de activiteit kunt deelnemen voordat je je inschrijft.

Wil je op de informatie ontvangen zodra de inschrijving voor 2025 open gaat? Laat dan hier je gegevens achter.

Impressie van een online workshop met NDT 1-danser Thalia Crymble. Foto: Sacha Grootjans.

Programma

De online workshops worden gegeven in het Engels. Enkele voorbeelden van de verschillende workshops vind je hieronder.

 IMPROVISATIE WORKSHOP

Ontdek samen met de dansers van NDT hoe je je kan uitdrukken via beweging. Met aandacht voor subtiliteit en verfijning ontdek je samen met dansers van over de hele wereld een nieuwe fysieke wereld door middel van improvisatie.  

ARTISTS EXCHANGE

Dé kans op een persoonlijk gesprek met een van de dansers of medewerkers van NDT. In kleinere groepjes worden specifieke onderwerpen te besproken die relevant zijn voor jouw artistieke reis. Er is ruimte om vragen te stellen, je gedachten te delen en in gesprek te gaan.

INFORMATIE SESSIE

Meer weten over de NDT Summer Intensive? Dan is deze informatiesessie ideaal. Kom alles te weten over de opbouw van het programma, hoe het werkt met audities en of je in aanmerking komt voor een beurs. En natuurlijk kun je ook al je vragen stellen aan de het NDT Summer Intensive team!

REPERTOIRE WORKSHOP

Een preview van de repertoire workshops uit de NDT Summer Intensive. Je ontwikkelt je danstalent door samen met de NDT dansers aan repertoire uit het afgelopen seizoen te werken. Zo ontdek je de danstaal van een van de aan NDT verbonden choreografen.   

laden...