NDT Open Studio

Talentontwikkeling

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen tijdens NDT Open Studio. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Iedere Open Studio heeft ander repertoire als uitgangspunt; ditzelfde repertoire is in de periode rondom de workshop te zien in een voorstelling van NDT in Den Haag. Om deel te nemen aan NDT Open Studio moet je minimaal 15 jaar oud zijn en op een dansvakschool zitten of afgestudeerd danser zijn.

NDT Open Studio

Zaterdag 3 juni 2023 – Raw are the roots (NDT 1)

Op zaterdag 3 juni 2023 organiseert NDT een nieuwe editie van Open Studio: een speciale workshop voor (pre-)professionele dansers en dansstudenten, die in het teken van het NDT 1-programma Raw are the Roots staat. Dit programma presenteert twee bijzondere wereldpremières van internationaal geprezen kunstenaars Felix Landerer, en choreografenduo Sharon Eyal & Gai Behar. Tijdens de Open Studio zal een van de NDT 1-dansers je meenemen in repertoire van dit programma.

  • De workshop vindt plaats van 16.00-18.00 in de studio van NDT.
  • Kosten deelname €15 / €10 kortingsprijs op vertoon van een voorstellingsticket van Raw are the Roots. Betaling vindt plaats op de dag van de workshop, via pin.
  • Om deel te nemen aan deze Open Studio moet je minimaal 15 jaar oud zijn en op een dansacademie zitten of afgestudeerd danser zijn.

Inschrijven Open Studio 3 juni

laden...