NDT Open Studio

Talentontwikkeling

NDT Open Studio

Talentontwikkeling

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen tijdens NDT Open Studio. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Iedere Open Studio heeft ander repertoire als uitgangspunt; ditzelfde repertoire is in de periode rondom de workshop te zien in een voorstelling van NDT in Den Haag. Om deel te nemen aan NDT Open Studio moet je minimaal 15 jaar oud zijn en op een dansvakschool zitten of afgestudeerd danser zijn.

NDT Open Studio theaterseizoen 2020/2021

Helaas zal er in 2020 geen NDT Open Studio meer worden georganiseerd. In verband met de beperkingen door de COVID-19 pandemie, zullen de workshops van NDT Open Studio in 2021 niet fysiek kunnen plaatsvinden in onze eigen studio’s. De Open Studio’s zullen daarom online via Zoom georganiseerd worden. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van deze online edities. Door een mail te sturen naar talent.educatie@ndt.nl kunnen we je ook toevoegen aan een mailinglijst. Je ontvangt dan een mail zodra er meer informatie bekend is.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kan je ons bereiken op +31 70 88 00 146 (tijdens kantooruren) of mailen naar talent.educatie@ndt.nl.

Bestel

laden...