NDT Open Studio

Talentontwikkeling

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen tijdens NDT Open Studio. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Iedere Open Studio heeft ander repertoire als uitgangspunt; ditzelfde repertoire is in de periode rondom de workshop te zien in een voorstelling van NDT in Den Haag.

Dit seizoen organiseren we twee keer een NDT Open Studio voor non-professionals, als je danst op gemiddeld/gevorderd niveau ben je van harte welkom om deel te nemen.

Op de volgende data organiseren we zowel een NDT Open Studio voor professionals als een NDT Open Studio voor non-professionals:

Zaterdag 16 maart – The beauty of it all
Zaterdag 8 juni – Do Not Run Fly

Iedere NDT Open Studio gaat ongeveer een maand voor aanvang in de verkoop. Er is geen wachtlijst als de tickets uitverkocht zijn.


Wil je op de hoogte blijven van de verkoop? Of gemaild worden als er last minute een plekje vrijkomt? Schrijf je hier in! 

NDT Open Studio 16 maart - professionals

In deze NDT Open Studio duiken we in een van de werken van het NDT 2-programma The beauty of it all.
Houd deze pagina in de gaten voor meer actuele informatie over welk specifiek werk en de docent.

Om deel te nemen aan NDT Open Studio moet je minimaal 15 jaar oud zijn en op een dansvakschool zitten of afgestudeerd danser zijn.

Datum: zaterdag 16 maart
Tijdstip:  16:00-17:30 uur
Prijs: €15,-
Locatie: NDT Studio in Amare, Den Haag

Tickets

NDT Open Studio 16 maart - non-professionals

Wil je de voorstelling The beauty of it all op een nog intensere manier beleven? Doe dan nu mee met deze NDT Open Studio voor non-professionals speciaal georganiseerd rondom het nieuwe programma van NDT 2.

In deze workshop neemt docent Ian Robinson je mee in een Gaga/dancers sessie en krijg je de kans om te ervaren hoe het is om zelf als danser in onze studio te staan!
Gaga is de bewegingstaal die Ohad Naharin heeft ontwikkeld naast zijn werk als choreograaf en artistiek directeur van de Batsheva Dance Company. De Gaga/dancers les verdiept het bewustzijn van fysieke sensaties, vergroot het palet van bewegingsopties en verbetert het uithoudingsvermogen, de behendigheid en de explosieve kracht van dansers!

Om deel te nemen aan deze Open Studio moet je minimaal 15 jaar oud zijn en danservaring hebben.

Datum: zaterdag 16 maart
Tijdstip:  16:00-17:30 uur
Prijs: €15,-
Locatie: NDT Studio in Amare, Den Haag

Tickets

Korting voor de voorstellingen van NDT

Na aankoop van een ticket voor de NDT Open Studio ontvang je via e-mail een kortingscode voor de voorstelling van het programma waaraan de NDT Open Studio is gelinkt. Met deze kortingscode kun je met 5 euro korting je voorstellingsticket in Amare, Den Haag aankopen.

laden...