Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Hoe kan ik contact opnemen met NDT?

Heeft u een vraag over kaartverkoop, dan kunt u contact opnemen met de kassa van het betreffende theater. In Den Haag bijvoorbeeld bij Amare. Een lijst met alle Nederlandse theaters vindt u hier.

Voor overige vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

 

Vragen over The Hole

Wanneer kan ik tickets kopen voor The Hole?

The Hole zal plaats vinden in de NDT Black Box in Den Haag tussen 22 juni en 8 juli. Er zijn twee voorstellingen per avond, om 19.00 en om 21.00 uur.

Er is een beperkte beschikbaarheid aan kaartjes, dus we raden aan om een oogje te houden op onze website en socials.

De reguliere kaartverkoop is nu open. Tickets kunnen geboekt worden via de NDT website of door te bellen met de kassa van Amare. 

Let op: Het is slechts mogelijk om 2 kaartjes per persoon te boeken.

Hoeveel kaartjes kan ik kopen per persoon?

Om te zorgen dat zo veel mogelijk mensen van deze voorstelling kunnen genieten is het slechts mogelijk om twee tickets per persoon te boeken voor de voorstelling.

Waarom mag ik maar twee tickets bestellen?

The Hole zal plaats vinden in de NDT Black Box in Amare. Er wordt een speciale set gebouwd die in de Black Box past. Er is daarom erg beperkte beschikbaarheid en we willen zo veel mogelijk mensen de kans bieden om deze mooie productie te zien. Helaas hebben we daarom moeten besluiten om het aantal tickets per persoon te beperken.

Ik wil graag met meer dan twee personen naar de voorstelling, kan dat?

Helaas is het niet mogelijk om meer dan twee tickets per persoon te boeken. Mocht u samen met andere mensen willen komen dan kunnen zij zelf tickets boeken.

Kan ik ook telefonisch bestellen?

U kunt ook tickets bestellen door contact op te nemen met de kassa van Amare: 070-8800333.

Kan ik voor meerdere dagen tickets kopen?

Het is mogelijk om in totaal twee tickets per persoon te boeken. U kunt twee tickets voor één voorstelling kopen, of één ticket voor twee verschillende voorstellingen. We snappen dat het leuk zou zijn om meerdere keren van de voorstelling te genieten, maar we willen graag zo veel mogelijk mensen de kans geven om tickets te boeken. We kunnen ook niet garanderen dat u op een ander moment een andere cast ziet.

Welke cast danst op welk tijdstip?

Er is een mannen- en vrouwencast. Helaas kunnen we slechts op de avond van de voorstelling laten weten welke cast op welk tijdstip speelt. Eerder is dit nog niet definitief bekend.

Hoe laat start en eindigt de voorstelling?

Er zijn twee voorstellingen per avond. Deze starten stipt om 19:00 en 21:00. Het is niet mogelijk om later nog de zaal in te gaan. De dansers zullen gebruik maken van de hele ruimte en laatkomers kunnen hiermee de voorstelling en de beleving voor andere bezoekers verstoren. De voorstelling duurt een uur.

Zijn stoelen geplaceerd?

De stoelen voor The Hole zijn ongeplaceerd. Het podium zal in het midden van de zaal zijn met het publiek er om heen. Op elke stoel zit u dicht op de voorstelling en de dansers, er zijn daarom ook geen aparte rangen.

Kan ik de première bijwonen?

Wegens de erg beperkte beschikbaarheid van tickets hebben we bepaalde data moeten reserveren voor relaties van Nederlands Dans Theater. Mochten er op een later moment stoelen weer vrij komen voor de première zullen we deze voor de reguliere kaartverkoop beschikbaar stellen.

Is de voorstelling toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

We willen de voorstelling voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken. In verband met de beperkingen van de ruimte zijn er twee rolstoelplaatsen per avond beschikbaar. Indien u slecht ter been bent, maar wel uit de rolstoel kunt, zou het fijn zijn als de rolstoel buiten de zaal blijft terwijl u van de voorstelling geniet. We vragen u dan wel om even contact op te nemen met de kassa via kassa@amare.nl of 070-8800333 zodat we kunnen zorgen dat u op een gunstige plek in de zaal kunt zitten. Indien u graag in uw rolstoel wilt blijven zitten, vragen we u ook om contact op te nemen met de kassa en de afmetingen van de stoel door te geven zodat we kunnen zorgen dat deze goed neergezet kan worden in de ruimte.

Kan ik mijn tickets ruilen voor een andere dag?

Dit kan alleen op basis van beschikbaarheid. U kunt daarover contact opnemen met de kassa van Amare: 070-8800333.

De voorstelling die ik wil zien is uitverkocht, kan ik op een wachtlijst?

Helaas werken wij met The Hole niet met wachtlijsten. Het kan altijd zijn dat er op een later moment nog wat plekken vrijkomen op de avond die u graag wilt bezoeken. We raden u dan ook aan om een oogje te houden op de website.

Zijn er nog voldoende tickets beschikbaar voor de reguliere verkoop na de voorverkoop?

We hebben ons uiterste best gedaan om zowel Vrienden als reguliere kaartkopers een kans te geven om tickets te boeken. Met de start van de reguliere kaartverkoop op 31 januari zullen er zeker nog tickets beschikbaar zijn, maar we verwachten dat deze snel uitverkocht zullen zijn, dus wees er snel bij!

Kan ik ook boeken via de Amare website?

Tickets voor The Hole zijn enkel te boeken via de website van NDT.

Is het erg als ik een paar minuten te laat ben voor de voorstelling?

Helaas is het niet mogelijk om na aanvang van de voorstelling nog de zaal te betreden. Dit zal de beleving voor andere bezoekers verstoren en kan eventueel tot last zijn voor de dansers.

Vragen over kaartverkoop

Waar kan ik terecht met vragen over mijn toegangskaarten?

NDT verkoopt zelf géén kaarten maar verwijst u hiervoor altijd naar de kassa van het betreffende theater. Een overzicht van Nederlandse theaters vindt u hier.

Wat zijn de prijzen voor een NDT voorstelling?

NDT treedt op in verschillende theaters in Nederland die verschillende rangen en prijzen rekenen voor NDT-voorstellingen. Om die reden publiceren wij zelf geen prijzen op de NDT- website. Meer informatie over prijzen van toegangskaarten vindt u op de websites van de betreffende theaters.

Mag ik fotograferen in de zaal?

Het is niet toegestaan tijdens de voorstelling om foto's te maken in de zaal.

Moet ik mijn telefoon uitschakelen?

Wij verzoeken u uw smartphone uit of op 'stil' te zetten tijdens de voorstelling.

Vragen over audities

Hoe kan ik inschrijven voor de NDT Summer Intensive?

De NDT Summer Intensive vindt plaats in augustus. Inschrijving start in januari. Er zijn slechts 60 plekken beschikbaar.

Bestel

laden...