Workshops op aanvraag

Nederland

Naast de terugkerende workshops en projecten die worden georganiseerd voor danstalent, kunnen wij in overleg activiteiten samenstellen die aansluiten op de wensen van groepen die verbonden zijn aan een professioneel dansinstituut. Het aanbod van activiteiten bestaat uit verschillende workshops (improvisatie en/of NDT-repertoire), een kijkje achter de schermen, een ontmoeting met een van de dansers van het gezelschap en een bezoek aan een voorstelling. In onderling overleg kan ook een combinatie van activiteiten worden afgenomen.

Buitenland

Ontdek de danstaal van de choreografen van NDT en laat je inspireren door een persoonlijke ontmoeting met ons gezelschap in jouw eigen stad! Bij de buitenlandse tours van NDT 1 en NDT 2 worden workshops georganiseerd waarin talentvolle dansers de kans krijgen om te werken met het veelzijdige repertoire van NDT. De workshops bieden de mogelijkheid om samen met één van de dansers van NDT aan de slag te gaan in de studio en je te verdiepen in het programma van de tour.

We enjoyed everything – the workshop and of course the performance. It was stunning to see the same coreography on the stage that we had the chance to learn in the studio.

Tallinn Ballet School