Scholen

Activiteiten Primair Onderwijs

Voor leerlingen uit het primair onderwijs is een combinatie van activiteiten samengesteld waarbij moderne dans en NDT centraal staan. Het doel is om de leerling bij alle activiteiten in aanraking te laten komen met de kunstvorm dans. Het uitgangspunt hierbij is: dans niet alleen ervaren door ernaar te kijken en erover te praten, maar ook door zelf te bewegen en dans te maken.

Meer informatie

Activiteiten Voortgezet Onderwijs

In onderling overleg met ons is er een divers en op maat gemaakt educatief aanbod samen te stellen voor groepen uit het voortgezet onderwijs. Zo is er de mogelijkheid voor een kijkje thuis bij NDT, een ontmoeting met een medewerker, deelname aan een dansworkshop of het bezoeken van een voorstelling.

Meer informatie

Meer informatie?

Alle educatieve activiteiten van NDT worden verzorgd door de afdeling Talentontwikkeling & Educatie. De activiteiten zijn ook geschikt voor speciaal onderwijs. In onderling overleg staan wij open voor nieuwe ideeën of suggesties.

Voor meer informatie over onze activiteiten voor het primair en voortgezet onderwijs kun je contact opnemen door te bellen naar +31 70 88 00 146 (tijdens kantooruren) of door te mailen naar onderwijs@ndt.nl.*

*In verband met een verhuizing zijn wij de komende weken telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons bereiken via bovenstaand emailadres.