Damen

Damen

Damen Shipyards Group is de eerste én de oudste Founding Partner van Nederlands Dans Theater. Op 1 september 2008 heeft Damen Shipyards haar naam als hoofdsponsor aan Nederlands Dans Theater verbonden.

Dit Founding partnerschap is de kroon op een jarenlange samenwerking met Kommer en Josien Damen persoonlijk en DAMEN Shipyards als bedrijf. Al sinds jaar en dag zijn Kommer en Josien Damen nauw betrokken bij Nederlands Dans Theater: eerst als bewonderaars, later enkele jaren als bestuurslid en nu als Founding Partner.

Regelmatig organiseert Damen Shipyards relatie evenementen in binnen- en buitenland rondom een voorstelling. Josien Damen: “Omdat wij ons enthousiasme graag wilden overbrengen en delen met anderen, begonnen wij met het uitnodigen van kleine groepjes persoonlijke vrienden en zakelijke relaties. Nu nemen we steeds grotere groepen relaties mee”

Den Haag en ook Singapore, Londen, Sydney, Shanghai en Stockholm zijn steden die Damen samen met NDT aandoet. Ook heeft Damen Shipyards het prachtige décor van Sehnsucht mogelijk gemaakt. De choreografie is opgedragen aan de heer en mevrouw Damen:

“To Kommer & Josien Damen, our heartfelt thanks for your support and willingness to aid us in our attempt to express the inexpressible.”—Paul Lightfoot & Sol Leon.