Kinderen & Families

De Betovering

Wist je dat dans en muziek heel goed samengaan? Tijdens kunstfestival De Betovering op zondag 23 oktober 2022 ben je welkom bij NDT voor een ochtend vol dans- en muziekplezier. Hopelijk zien we je dan!

Meer informatie

NDT Young Creatives

Bij NDT Young Creatives kruip je in de huid van danser en maker. Wat inspireert een choreograaf? Welke keuzes worden er gemaakt? We zoomen in op een choreografie van NDT en leren naast repertoire uit de voorstelling hoe het is om zelf dans te maken. Hoe vertel je jouw verhaal? Hoe vertaal je een idee naar beweging? Jouw creativiteit wordt geprikkeld en ontwikkeld!

Meer informatie

NDT Kids Day

Tijdens NDT Kids Day zijn kinderen van diverse leeftijden welkom in de dansstudio’s van NDT om kennis te maken met moderne dans. NDT Kids Day is een dag waarop jij samen met je broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes kan deelnemen aan een dag vol leuke dansactiviteiten bij Nederlands Dans Theater. Houd onze website in de gaten voor de volgende NDT Kids Day!

Heel veel dank voor de fantastische uitgebreide ochtend die jullie organiseerden voor de kinderen. Mijn dochter heeft genoten en wij vonden het geweldig de voorstelling van en door alle kinderen te zien, incl. lichtdecor en geweldige outfits!

moeder
over Kids Day 2019