Kinderen & Families

De Betovering

Wist jij dat je een verhaal kan vertellen met dans? Tijdens kunstfestival De Betovering ben jij voor een dag choreograaf bij NDT en creëer jij je eigen dansbewegingen! Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de volgende Betovering.

Uitblinkers!

Speciaal voor jonge talenten van 7 – 12 jaar was het project Uitblinkers! opgezet: een reeks zaterdagochtenden bij NDT waarin kinderen de mogelijkheid werd geboden om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Aan het einde van seizoen 22/23 houdt het project Uitblinkers op te bestaan. In september 2022 gaat een nieuw vrijetijds programma starten voor kinderen in de vrije tijd: NDT Young Creatives. Binnenkort meer informatie via onze website.

Meer informatie

NDT Kids Day

Tijdens NDT Kids Day zijn kinderen van diverse leeftijden welkom in de dansstudio’s van NDT om kennis te maken met moderne dans. NDT Kids Day is een dag waarop jij samen met je broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes kan deelnemen aan een dag vol leuke dansactiviteiten bij Nederlands Dans Theater. Houd onze website in de gaten voor de volgende NDT Kids Day!

Heel veel dank voor de fantastische uitgebreide ochtend die jullie organiseerden voor de kinderen. Mijn dochter heeft genoten en wij vonden het geweldig de voorstelling van en door alle kinderen te zien, incl. lichtdecor en geweldige outfits!

moeder over Kids Day 2019