Talent

NDT Open Studio

NDT Open Studio biedt jong danstalent de mogelijkheid om de werkwijze en danstalen van NDT te ervaren door te werken met repertoire van onze choreografen. De repertoireworkshop van NDT Open Studio zal gegeven worden door een van de dansers van ons gezelschap .

Meer informatie.

NDT Summer Intensive

De NDT Summer Intensive is een unieke ervaring die bestaat uit twee intensieve weken waarin je samenwerkt met onze dansers, repetitoren en choreografen om je danstalent te ontwikkelen. Het programma is zorgvuldig samengesteld en speciaal bedoeld voor (pre-)professionele dansers van 15 – 25 jaar oud (X/V/M).

In 2024 vindt de NDT Summer Intensive plaats van maandag 29 juli t/m zaterdag 10 augustus.

Meer informatie.

Workshops op aanvraag

Groepen die verbonden zijn aan een professioneel dansinstituut in Nederland of het buitenland wordt de mogelijkheid geboden om in onderling overleg een combinatie van activiteiten samen te stellen of een workshop aan te vragen.

Meer informatie

Young Talent Project

Young Talent Project (YTP)  is een unieke, jaarlijkse samenwerking tussen Nederlands Dans Theater (NDT) en Koninklijk Conservatorium (KC). Binnen dit project krijgen dansstudenten van KC gedurende een aantal maanden de kans om in contact te komen met de werkwijze van NDT. Onder leiding van  (ex-) dansers van NDT leggen zij de weg af van repetitieruimte naar toneel.

Meer informatie.

A Taste of NDT Summer Intensive

In A Taste of NDT Summer Intensive inspireren we jonge dansstudenten en dansprofessionals van over de hele wereld. Door middel van korte online improvisatie- en repertoireworkshops krijgen deelnemers deelnemers de NDT Summer Intensive ervaring.

Meer informatie.