Talent

NDT Open Studio

NDT Open Studio biedt jong danstalent de mogelijkheid om de werkwijze en danstalen van NDT te ervaren door te werken met repertoire van onze choreografen. De repertoireworkshop van NDT Open Studio zal gegeven worden door een van de dansers van ons gezelschap .

Meer informatie.

NDT Summer Intensive

De NDT Summer Intensive is een unieke ervaring die bestaat uit twee intensieve weken waarin je samenwerkt met onze dansers, repetitoren en choreografen om je danstalent te ontwikkelen. Het programma is zorgvuldig samengesteld en speciaal bedoeld voor (pre-)professionele dansers van 14 – 30 jaar oud (X/V/M).

In 2023 vindt de NDT Summer Intensive plaats van maandag 24 juli t/m zaterdag 5 augustus.

Meer informatie.

A Taste of NDT Summer Intensive

In de 2023 editie van A Taste of NDT Summer Intensive willen we jonge dansstudenten en dansprofessionals van over de hele wereld inspireren en hen de NDT Summer Intensive ervaring meegeven door middel van korte improvisatie- en repertoireworkshops.

In 2023 vindt de A Taste of NDT Summer Intensive online plaats op zaterdag 28 januari.

Meer informatie.

Young Talent Project

Young Talent Project (YTP)  is een unieke, jaarlijkse samenwerking tussen Nederlands Dans Theater (NDT) en Koninklijk Conservatorium (KC). Binnen dit project krijgen dansstudenten van KC gedurende een aantal maanden de kans om in contact te komen met de werkwijze van NDT. Onder leiding van  (ex-) dansers van NDT leggen zij de weg af van repetitieruimte naar toneel.

Meer informatie.

Workshops op aanvraag

Groepen die verbonden zijn aan een professioneel dansinstituut in Nederland of het buitenland wordt de mogelijkheid geboden om in onderling overleg een combinatie van activiteiten samen te stellen of een workshop aan te vragen.

Meer informatie