Bekijk galerij

Livestream ‘Sudden and Suspended’ – 22 april 2022

NDT 2 – livestream Sudden and Suspended – 22 april 2022

We verwelkomen je graag in NDT’s digitale theater op vrijdag 22 april voor de livestream van het NDT 2-programma Sudden and Suspended. Bereid jezelf goed voor met de volgende punten:

  • Let op: de verkoop van tickets voor de livestream kan tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. Dus koop jouw toegangskaart op tijd, in ieder geval voor 20.00 uur.
  • Ga goed op tijd klaar zitten om niets van de voorstelling te missen. Je bent welkom tussen 19.30 – 20.15 uur, de voorstelling start om 20.15 uur (CEST) en duurt ± 2 uur en 15 minuten. 
  • Op deze pagina vind je het programmaboek van de voorstelling.
  • Geniet van de voorstelling!

Tijdens het eerste stuk wordt gebruik gemaakt van een flikkerend licht (geen stroboscoop), dit kan mogelijk als vervelend worden ervaren.

Bereid jezelf voor: aanvangstijden en duur van de voorstelling

De ‘inloop’ is tussen 19.30 en 20.15 uur. Er is dan nog geen videobeeld te zien, alleen een scherm met het programma van de avond. Je kunt deze tijd gebruiken om jouw verbinding en apparatuur te testen, en eventueel het casten naar de tv. Zorg dat je er op tijd bij bent en je apparatuur ruim van te voren controleert, zodat je niets van de voorstelling mist. De daadwerkelijke voorstelling start om 20.15 uur (CEST) en duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten.

Aanvangstijden wereldwijd:

Bekijk hier wanneer de voorstelling start in jouw tijdzone.

FAQ

Wat kan ik doen als ik de unieke link niet meer kan terugvinden?

De unieke link wordt, na ontvangst van uw betaling, direct aan u verzonden via e-mail, naar het e-mailadres dat u bij uw bestelling/aanmelding heeft opgegeven.

Controleer uw spambox / map met ongewenste mail of de e-mail met de link wellicht onverhoopt daarin terecht is gekomen. Het onderwerp van de mail begint met ‘Uw unieke link voor…’.  Indien u de mail niet meer kunt terugvinden, neem dan contact met ons op via info@ndt.nl

 

Kan ik de livestream casten met Chromecast / AppleTV e.a op mijn TV?

Ja, dat is mogelijk.  U vindt via deze link meer info over hoe u dat kunt doen. Of lees deze snelstartgids van Google over het casten via Google Chromecast.

Let op, via uw iPad of iPhone kunt u niet naar een Google Chromecast casten. Dit kan wel via uw laptop door de link van de livestream te openen in de Google Chrome-webbrowser en vervolgens het tablad te casten naar uw Chromecast (deze optie vindt u in het menu, drie bolletjes rechtsbovenin).

Wat moet ik doen als ik geen beeld krijg of als het beeld vastloopt?

Het is vaak voldoende om de pagina uw browser te verversen. Dat doet u via F5 op het toetsenbord (Windows) of Command ⌘ + R (Mac) . Vaak is in de browser ook een icoontje (ronde pijl) te vinden waarmee u ook kunt verversen. Klik op de knop 'start stream' en vervolgens op de playbutton om de stream te starten.

Als de stream nog steeds niet goed werkt, kunt u een van de volgende opties proberen:

  • Controleer of u de juiste toegangslink gebruikt die naar u is gemaild en of u de enige bent die de link geopend heeft op dat moment. De livestream is slechts op 1 device tegelijkertijd te zien.
  • Controleer of u de juiste internetbrowser gebruikt en of deze recent is ge-update. Geschikte browsers zijn Google Chrome, Firefox, Safari, Edge.
  • Controleer of u cookies op de NDT-website heeft geaccepteerd.
  • Controleer of de batterij van uw device voldoende is opgeladen.

Is er tijdens de livestream hulp op afstand voor (technische) vragen?

Op de website vindt u het overzicht met veelgestelde vragen. Tijdens de voorstelling kunt u via een chat uw (technische) vraag stellen. Onze helpdesk is bereikbaar van 19.00 - 21.00 uur.
U kunt ook de NDT Twitter-account (@ndtdance) in de gaten houden voor de laatste updates.

Met hoeveel apparaten kan ik tegelijk naar de livestream kijken?

U kunt de link op één apparaat/device tegelijkertijd gebruiken. Wilt u toch meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken, dan heeft u dus meerdere unieke toegangslinks nodig.

Film en deel uw applaus!

Film uw applaus na afloop van de voorstelling, post het in een story op Instagram en tag @ndtdance om de dansers een hart onder de riem te steken!

'Fathoms' door David Raymond en Tiffany Tregarthen. Danser: Annika Verplancke, Barry Gans. Foto: Rahi Rezvani.
'Cluster' door Edward Clug. Dansers: Rui-Ting Yu, Annika Verplancke, Sophie Whittome, Kele Roberson, Auguste Palayer en Barry Gans. Foto: Rahi Rezvani
'IMPASSE' door Johan Inger. Dansers: Annika Verplancke en Auguste Palayer. Foto: Joris-Jan Bos.