NDT Schoolvoorstellingen

De jonge dansers van NDT 2 zijn bekend over de hele wereld. Ieder seizoen nodigt NDT leerlingen van basisscholen uit Den Haag en de regio Haaglanden uit om een voorstelling van deze bijzondere dansers te bezoeken. Een dansavontuur waarbij een kennismaking met dans en theater centraal staat!    

Data voorstellingen seizoen 2019-2020   
In het seizoen 2019-2020 vinden er schoolvoorstellingen plaats van NDT op de volgende data:

 •    Schoolvoorstelling NDT 2 Danst
     Deze voorstelling vindt plaats op 9 en 10 maart 2020 voor basisscholen uit de regio Haaglanden.
 •    Schoolvoorstelling Spot on NDT 2
     Deze voorstelling vindt plaats op 6 en 7 april 2020 voor basisscholen uit Den Haag.*

* De schoolvoorstelling van 6 & 7 april is helaas afgelast vanwege de maatregelen in het kader van de bestrijding van het Corona-virus.

  Aanmelden voor deelname  

  • Aanmelden kan voor alle scholen t/m 16 juni 2019, of jullie school geplaatst kan worden voor deelname horen jullie van de contactpersoon bij NDT op maandag 2 september 2019
  • In het aanmeldformulier kun je een voorkeur aangeven voor een datum en de mogelijkheid van busvervoer.  
  • We doen ons uiterste best om scholen in te delen op de dag die ze als voorkeur aangeven bij het aanmelden. Helaas kunnen we niet garanderen dat de school ook echt op die dag wordt ingedeeld.

  Praktische informatie    
  Alle voorstellingen vinden plaats in het Zuiderstrandtheater te Scheveningen. De kosten voor deelname aan het project zijn € 3,00 per leerling en de duur van de voorstelling is ± 50 minuten. NDT verzorgt voor alle deelnemende scholen kosteloos het busvervoer op de dag van de voorstelling.

  Voorbereiding op de voorstelling   
  NDT biedt alle deelnemende leerlingen ter voorbereiding op de voorstelling een dansworkshop van 60 minuten op school. Daarnaast is er digitaal lesmateriaal en een bijbehorende docenthandleiding beschikbaar om in de klas te behandelen. Deelnemende scholen ontvangen het lesmateriaal via de contactpersoon bij NDT.

  Vragen?
  Neem contact op met de afdeling Talentontwikkeling en Educatie via onderwijs@ndt.nl of 070 - 88 00 144.

  De schoolvoorstellingen van NDT worden mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Zabawas, Gravin van Bylandt Stichting, The Dutch Masters Foundation, Debman Foundation en Stichting Tull Foundation.