Bekijk meer foto's

Uitzending ‘Woven State’ – 18 december 2021

[devlooksy_livestream id=99321]

We verwelkomen je graag in NDT’s digitale theater op zaterdag 18 december voor de uitzending van het NDT 1-programma Woven State.

Het is helaas niet meer mogelijk om een kaart te kopen voor deze voorstelling. 

De registratie is met één camera op afstand opgenomen. Het betreft geen live uitzending, de voorstelling is op een eerder moment opgenomen. Op deze pagina vindt u ook het programmaboek van de voorstelling – scroll hiervoor naar beneden. 

Bereid jezelf voor: aanvangstijden en duur van de voorstelling

De ‘inloop’ is tussen 19.15 en 20.00 uur. Er is dan nog geen videobeeld te zien, alleen een scherm met het programma van de avond. Je kunt deze tijd gebruiken om jouw verbinding en apparatuur te testen, en eventueel het casten naar de tv. Zorg dat je er op tijd bij bent en je apparatuur ruim van te voren controleert, zodat je niets van de voorstelling mist. De daadwerkelijke voorstelling start om 20.00 uur (CET) en duurt ongeveer 65 minuten.

Nadat de voorstelling is afgelopen, is deze niet langer beschikbaar.

Aanvangstijden wereldwijd:

Bekijk hier wanneer de voorstelling start in jouw tijdzone.

FAQ

Wat kan ik doen als ik de unieke link niet meer kan terugvinden?

Na je betaling ontvang je een unieke link in het door jouw gebruikte e-mailadres. Wellicht is de mail in je spambox beland, je kunt zoeken op het onderwerp van de bevestigingsmail, deze begint met: 'Alsjeblieft, jouw unieke link voor..'. Kun je de link niet vinden? Stuur een mail naar info@ndt.nl.

Kan ik de livestream casten met Chromecast / AppleTV e.a op mijn TV?

Ja, dat is mogelijk.  U vindt via deze link meer info over hoe u dat kunt doen. Of lees deze snelstartgids van Google over het casten via Google Chromecast.

Let op, via uw iPad of iPhone kunt u niet naar een Google Chromecast casten. Dit kan wel via uw laptop door de link van de livestream te openen in de Google Chrome-webbrowser en vervolgens het tablad te casten naar uw Chromecast (deze optie vindt u in het menu, drie bolletjes rechtsbovenin).

Wat moet ik doen als ik geen beeld krijg of als het beeld vastloopt?

Het is vaak voldoende om de pagina uw browser te verversen. Dat doet u via F5 op het toetsenbord (Windows) of Command ⌘ + R (Mac) . Vaak is in de browser ook een icoontje (ronde pijl) te vinden waarmee u ook kunt verversen. Klik op de knop 'start stream' en vervolgens op de playbutton om de stream te starten.

Als de stream nog steeds niet goed werkt, kunt u een van de volgende opties proberen:

  • Controleer of u de juiste toegangslink gebruikt die naar u is gemaild en of u de enige bent die de link geopend heeft op dat moment. De livestream is slechts op 1 device tegelijkertijd te zien.
  • Controleer of u de juiste internetbrowser gebruikt en of deze recent is ge-update. Geschikte browsers zijn Google Chrome, Firefox, Safari, Edge.
  • Controleer of u cookies op de NDT-website heeft geaccepteerd.
  • Controleer of de batterij van uw device voldoende is opgeladen.

Kan ik chatten met de helpdesk of op een andere manier om hulp vragen als er iets niet goed gaat? 

Tijdens een livestream staat onze online helpdesk voor je klaar via de chat in Digitaal Theater. Open de chat via het icoontje rechts onderin. Ook is het mogelijk om direct hulp te ontvangen via een mail naar info@ndt.nl.

Met hoeveel apparaten kan ik tegelijk naar de livestream kijken?

We raden aan om de link op 1 apparaat te gebruiken. 

Applaus

Film jouw applaus na afloop van de voorstelling, post het in een story op Instagram en tag @ndtdance!

'Of Any If And'. Dansers: Nicole Ishimaru, Luca Tessarini. Foto: Rahi Rezvani.
'N.N.N.N.N.N.N.N.N.N.N.N.'. Danser: Conner Bormann. Foto (2021): Rahi Rezvani.
'One Flat Thing, reproduced'. Dansers: Conner Bormann, Thalia Crymble. Foto: Rahi Rezvani.

Bekijk meer foto’s in de galerij