ONTDEK

NIEUWS


Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws over Nederlands Dans Theater? Dat kan hier! Of schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief.  Lees meer

ONS VERHAAL


NDT is één van de meest productieve dansgezelschappen in Nederland, zo niet ter wereld. Met zes programma’s en maar liefst acht wereldpremières in seizoen 2018/2019 toont het gezelschap een ongeëvenaard aantal nieuwe balletten.
Lees meer

INTERNATIONAAL


Jaarlijks trekken de voorstellingen van NDT 1 en NDT 2 rond de 115.000 bezoekers in Europa, Amerika, Azië en Australië. Beide gezelschappen staan te boek als twee van de meest stijlvolle en onderscheidende dansensembles ter wereld.
Lees meer

NDT 1


NDT 1 bestaat uit 28 fenomenale dansers uit alle windstreken, in de leeftijd van 24 tot 38 jaar. Kom meer te weten over het gezelschap en de dansers.
Lees meer

NDT 2


In 1978 richtte NDT een tweede gezelschap op, als springplank voor het grote gezelschap NDT 1. Kom meer te weten over NDT 2 en de dansers.
Lees meer

CHOREOGRAFEN


NDT werkt met huischoreografen Sol León & Paul Lightfoot. Daarnaast is NDT een van de weinige productiehuizen die zoveel externe choreografen een podium biedt en de gelegenheid geeft om creaties te maken met een virtuoos dansgezelschap.
Lees meer

ORGANISATIE


Nederlands Dans Theater (NDT) maakt vanuit de thuisbasis in Den Haag hedendaagse dans waar wereldwijd jaarlijks tienduizenden mensen van komen genieten.
Lees meer

WERKEN BIJ NDT


Onze compact opererende en flexibele organisatie (ca. 115 medewerkers) staat ten dienste van het kernproduct en werkt hard aan het bevestigen en verstevigen van de toonaangevende positie van NDT.
Lees meer en bekijk vacatures

CONTACT EN ROUTE


Heeft u een vraag of wilt u een routebeschrijving naar het theater en/of kantoor?
Lees meer

NDT WEBSHOP


In de NDT webshop vindt u de nieuwste merchandise artikelen van ons gezelschap. U kunt direct bestellen en wereldwijd laten bezorgen. Lees meer

BELEEF NDT


We verzamelen wat er wereldwijd gezegd, geschreven, gefotografeerd en gefilmd wordt over NDT op sociale media. Bekijk ook de berichten die we zelf dagelijks posten op Instagram en Facebook. Lees meer