Switch Streams Live

10 april 2020

In tijden van zelfisolatie in strijd tegen de coronacrisis zet Nederlands Dans Theater (NDT) alles op alles om de danskunst, en de creativiteit van beweging desondanks op de voorgrond te doen treden. Eerder deze week presenteerde het gezelschap zijn Quarantine Creation estafettefilm op de diverse NDT kanalen. Dit keer presenteren de dansers van NDT met grote trots Switch Streams, een volwaardige, unieke online voorstelling die op 16 april aanstaande om 20:00 uur live wordt uitgezonden op NDT’s Facebook pagina.

Helaas is de live stream afgelopen

Switch Streams is onderdeel van Switch waarin dansers van NDT 1 en NDT 2 eigenhandig een uniek programma samenstellen van door henzelf gecreëerde balletten. Switch Streams bestaat uit acht creaties van elk 5 minuten, live opgevoerd in de woonkamer van de desbetreffende maker(s) en/of danser(s). De avond wordt gepresenteerd door NDT 1 danser Roger Van der Poel. Switch Streams wordt uitgezonden via Zoom met een live broadcastverbinding naar de NDT Facebookpagina zodat NDT’s wereldwijde fanbase een kans krijgt om de voorstelling te bekijken.

We zijn allemaal erg enthousiast om onze eerste Switch Stream met u te delen
Een avond vol creativiteit.
Neem een kijkje in de privéruimtes van de NDT dansers, een plek waar creativiteit stroomt, ademt en het goed doet.
Wat gebeurt er als de enige (dans)partners in de buurt onze huisgenoten, kinderen, geliefden of planten zijn? Creativiteit komt tot leven.
Tegenwoordig ervaren we allemaal de snelle ontwikkeling van technologie en leren we nieuwe manieren om verbonden te blijven, allemaal door creativiteit.
Het houdt ons gaande en drijvend.
De dansers van NDT delen graag hun creativiteit en maken je graag deelgenoot van deze avond.

The Switch team

Zeer voor herhaling vatbaar!

NRC Handelsblad