Uitblinkers!

Het project Uitblinkers!  is een project van NDT voor jonge talenten in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar. Deze talenten blinken uit op het gebied van creativiteit, verbeeldingskracht, lichaamsbewustzijn of muzikaliteit.

Binnen het project Uitblinkers!  krijgen de deelnemers de kans hun eigen unieke talent te ontdekken en te ontwikkelen. Individuele aandacht en begeleiding, maar ook ouderbetrokkenheid staan hierbij centraal. Door middel van bijvoorbeeld dansworkshops en persoonlijke ontmoetingen met medewerkers van ons gezelschap, maken de deelnemers en hun ouders op diverse manieren kennis met NDT.

Gedurende een seizoen komen de deelnemers één keer in de maand op zaterdag samen bij NDT voor een projectochtend. In de inspirerende omgeving van ons eigen theater biedt NDT iedere projectochtend een bijzondere activiteit aan die het talent van de deelnemers stimuleert. Daarnaast bezoeken de deelnemers ook ieder seizoen een voorstelling van NDT samen met hun familie.

Ieder kind moet de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan het project Uitblinkers!  Voor Ooievaarspashouders is deelname aan het project gratis. Heeft u geen Ooievaarspas maar vormt het cursusgeld wel een belemmering, dan kan NDT de bijdrage voor u laten financieren. Neem voor de voorwaarden contact met ons op.

Florianne is altijd met veel plezier bezig geweest met de Uitblinkers, en is er trots op dat ze ‘erbij hoorde’. Het is een bijzonder programma, met bevlogen mensen in een van ambitie zinderende omgeving.

Anouk moeder van Uitblinker