Uitblinkers!

Het project Uitblinkers!  is een project van NDT voor jonge talenten in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar. Deze talenten blinken uit op het gebied van creativiteit, verbeeldingskracht, lichaamsbewustzijn of muzikaliteit.

Binnen het project Uitblinkers!  krijgen de deelnemers de kans hun eigen unieke talent te ontdekken en te ontwikkelen. Individuele aandacht en begeleiding, maar ook ouderbetrokkenheid staan hierbij centraal. Door middel van bijvoorbeeld dansworkshops en persoonlijke ontmoetingen met medewerkers van ons gezelschap, maken de deelnemers en hun ouders op diverse manieren kennis met NDT.

Gedurende een seizoen komen de deelnemers één keer in de maand op zaterdag samen bij NDT voor een projectochtend. In de inspirerende omgeving van ons eigen theater biedt NDT iedere projectochtend een bijzondere activiteit aan die het talent van de deelnemers stimuleert. Daarnaast bezoeken de deelnemers ook ieder seizoen een voorstelling van NDT samen met hun familie.

Proefochtenden

Eerder is gecommuniceerd dat er op zaterdag 6, 13 en 20 juni 2020 een reeks van drie proefochtenden zou plaatsvinden voor kinderen die interesse hebben om deel te nemen aan Uitblinkers!  vanaf september 2020. Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus is besloten deze data voor nu niet door te laten gaan. We houden de ontwikkelingen omtrent de bestrijding van het coronavirus nauwlettend in de gaten en zullen jullie dan ook op de hoogte houden.​ We hopen zo spoedig mogelijk nieuwe data bekend te kunnen maken.

Wil je je wel alvast aanmelden voor de reeks proefochtenden of meer weten over het project Uitblinkers!, neem dan contact op met de afdeling Talentontwikkeling & Educatie door te bellen naar +31 70 88 00 146 of stuur een email naar talent.educatie@ndt.nl.

Florianne is altijd met veel plezier bezig geweest met de Uitblinkers, en is er trots op dat ze ‘erbij hoorde’. Het is een bijzonder programma, met bevlogen mensen in een van ambitie zinderende omgeving.

Anouk moeder van Uitblinker