NDT Thuis

Dans thuis mee met NDT

We brengen NDT naar u toe

Nu u niet naar NDT kunt komen in de theaters, brengen wij NDT graag naar u toe. Eerder deelden we een reeks balletregistraties om thuis te bekijken en een aantal interessante interviews met aan NDT verbonden choreografen op ons platform NDTV. En nu geven we u de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met dans. We nodigen iedereen uit om met ons mee te doen!

Helaas zijn wij naast voorstellingen in deze ingewikkelde tijden ook genoodzaakt om onze educatieve activiteiten af te lasten. Op deze pagina zullen wij daarom online workshop video’s delen. Dans mee met de NDT-dansers in uw eigen huis en laat u inspireren.

Improviseren kun je leren

improvisatieworkshop met NDT-dansers

Improviseren: we hebben het de afgelopen tijd veel gedaan en voorlopig kunnen we ons talent daarvoor zeker nog gebruiken. NDT en ABN AMRO vroegen aan NDT-dansers Luca Tessarini en Nicole Ishimaru om je te inspireren met een online improvisatie video.

Iedereen kan het! Doe je mee?

Juist deze improvisatieworkshops zijn erg belangrijk voor ons. Ze voeden ons in deze tijden waarin we geen alternatieven hebben. Het is een vorm van ontvluchten voor ons, en een vorm van vrijheid

Luca Tessarini