NDTV: bekijk on demand voorstellingen

Terugblikken op seizoen 2020-2021

Het was een bewogen jaar. Graag blikken we voor de zomer samen met jou terug op dit bijzondere seizoen!

Van 17 t/m 30 juni 2021 brengen we daarom een aantal voorstellingen die wij afgelopen seizoen als livestreams gepresenteerd hebben terug middels video on demand. Geniet in jouw eigen woonkamer van onze voorstellingen, op het moment dat het jou uitkomt. Op NDTV heb je voor €7,50 euro per voorstelling toegang tot een aantal programma’s van het afgelopen seizoen.

Kies hieronder uit een van de beschikbare voorstellingen, waarna een nieuwe pagina opent om toegang tot de voorstelling te kopen voor €7,50.
LET OP
: na aanschaf gaat de 24 uur toegang in! Je kunt de voorstelling direct kijken of later via de toegangslink die je per mail ontvangt na betaling.

Gedurende de hele periode van 17 t/m 30 juni kun je de voorstellingen bekijken en toegang tot de verschillende streams kopen. Fijne voorstelling!

Maak het mee!

Met elkaar in contact blijven is nu waardevoller dan ooit. Ook in deze – hopelijk tijdelijk – veranderende wereld kunt u NDT op verschillende manieren mee maken: op sociale media en via NDTV. De reacties die mensen op al onze online activiteiten geven zijn hartverwarmend en geven ons vertrouwen in de toekomst.

Misschien wilt u ook iets doen voor NDT? Heel graag! U kunt ons steunen op een manier die bij u past; bijvoorbeeld door Vriend te worden (vanaf €60 per jaar) of met een eenmalige donatie. Zo helpen we elkaar, op weg naar betere tijden.

Word Vriend   Geef eenmalig aan NDT

Podium Dans

Zelden krijgt het publiek een intiem kijkje in de werk- en denkwijze van grote choreografen. Wat gebeurt er in een studio? Hoe maken ze bepaalde keuzes? Wat is het artistieke proces tussen choreograaf en danser, en tussen danser en muziek? Het programma Podium Dans is toegewijd aan het achterhalen van deze ogenschijnlijke geheimzinnigheden.

Op NDTV tonen we interviews met de bekendste makers van Nederlands Dans Theater (NDT) die werden gemaakt door Manon Lichtveld en Bas Westerhof (Beat the Dutch Films) voor NPO Cultura. Niet eerder kreeg het publiek toegang tot de artistieke breinen achter de meest memorabele creaties van het gezelschap.

Je vindt de interviews hieronder.