Bekijk hier de foto's

Seizoen 2017-2018

Over het seizoen

We zijn bijzonder trots om u te laten zien wat u in het aankomende jaar van ons mag verwachten!

We openen het seizoen met een dubbelvoorstelling van NDT 1 waarin zowel het dansante als het theatrale karakter van het gezelschap wordt benadrukt. Side A: Split into One is een triple bill met wereldpremières van huischoreografen Sol León en Paul Lightfoot en Medhi Walerski en Edward Clug, en in Side B: Adrift brengen Franck Chartier en Gabriela Carrizo een avondvullende voorstelling. We zijn ook bijzonder vereerd om Ohad Naharins befaamde The Hole ten tonele te voeren, en u mag verder wereldpremières verwachten van topchoreografen Crystal Pite, Marco Goecke en Marina Mascarell, gedanst door zowel NDT 1 als NDT 2.

De dansers van NDT zullen ook dit jaar voorstellingen geven over de hele wereld. Zo staan er optredens gepland op vooraanstaande podia in onder andere Edinburgh, Berlijn, Shanghai, Washington en São Paulo.

NDT staat niet alleen voor prachtig danstheater maar streeft er ook naar om u, ons publiek, te betrekken bij het uitwisselen en delen van bijzondere ervaringen. Niet alleen in de theaters, maar ook op onze social media kanalen, bij onze vele evenementen en natuurlijk op onze website.

We hopen dat u samen met ons geniet van al het moois dat NDT te bieden heeft!

Seizoenstrailer