Presentatie creaties HBO 4+KCDE | Young Talent Project

Zondag 5 december, 14.00

Gedurende drie maanden hebben de jonge dansstudenten eigen werk gecreëerd, onder begeleiding van voormalig NDT-dansers en choreografen Christie Partelow, Astrid Boons en Alice Godfrey.

Dit onderdeel van het Young Talent Project is opgezet om het creërend vermogen van de studenten aan te spreken. Tijdens dit traject werken de studenten met coaches, van wie zij tools aangereikt krijgen om een eigen werk te creëren. Deze coaches functioneren tijdens het project als klankbord voor de studenten. Door vragen te stellen wordt er in spreekuren gereflecteerd op de keuzes die de studenten voor hun eigen werk hebben gemaakt. Daardoor leren de studenten hun keuzes te onderbouwen, en worden ze tegelijkertijd uitgedaagd om ook andere mogelijkheden voor hun werk te verkennen en kansen te zien.

Tijdens de presentatie op zondag 5 december in de Black Box studio in Amare presenteren de studenten voor het eerst hun eigen werk. De presentatie start om 14.00, duurt ongeveer 50 min en is gratis te bezoeken. Graag aangeven in het formulier hieronder hoeveel kaarten u wil bestellen. Vragen kunt u mailen naar talent.educatie@ndt.nl.

Let op: de Blackbox studio is helaas niet toegankelijk met een rolstoel en moeilijker bereikbaar voor publiek dat slecht ter been is. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de presentaties van Young Talent Project, stuur dan een mail naar talent.educatie@ndt.nl.

Young Talent Project | Presentatie creaties - 5 dec 2021
Aantal tickets (max. 10)