De Betovering

Laat je horen! Laat je zien!

Jonge Haagse dans- en muziekmakers, opgelet! Tijdens Laat je horen! Laat je zien! ervaar jij hoe het is om samen dans en muziek te maken. In deze workshop kijken we samen een fragment uit de NDT-voorstelling Cacti van choreograaf Alexander Ekman. Daarna maak je onder begeleiding van een dans – of muziekdocent een eigen dans of slagwerkstuk. Samen met andere kinderen beleef je deze ochtend non-stop dans- en muziekplezier. Aan het einde van de ochtend geef je een spetterend optreden aan je ouders. Doe je mee?

Let op: bij Laat je horen! Laat je zien! maak je een keuze tussen een dansworkshop van NDT of een muziekworkshop van het Residentie Orkest. De workshops starten gezamenlijk, splitsen zich op in de dans- en muziekgroep en komen voor de presentatie weer bijeen.

Praktische informatie

Wie:           kinderen van 8-12 jaar

Wanneer:   zondag 23 oktober van 13.30-15.30 uur
Prijs:           € 7,50  (met een Ooievaarspas krijg je 50% korting)

 

Koop vandaag nog jouw tickets voor de dans- of muziekworkshop van Laat je horen! Laat je zien! via onderstaande buttons of bij de kassa van Amare. Een week voor de start van de workshop ontvang je een e-mail met de laatste informatie over dit evenement.

NDT dansworkshop: uitverkocht!

De NDT dansworkshop is uitverkocht! Had je graag mee willen doen? Eind december vindt ook een Young Creatives workshop in het kader van dezelfde voorstelling plaats. Meer informatie en tickets vind je hier.

Koop ticket RO muziekworkshop