Agenda | Close up #5

Agenda

Wat staat er op de planning?

Alle Vrienden- en NDT Fondsactiviteiten voor de komende maanden, handig op een rijtje!

19 NOVEMBER 2022 – ZATERDAGOCHTENDLES 

Bent u benieuwd hoe het eraan toe gaat achter de schermen bij NDT, en wilt u eens een zaterdagochtendles van onze dansers bijwonen? De les van 19 november is openbaar voor NDT Vrienden en Fondsdeelnemers. In uw mail heeft u een uitnodiging ontvangen.

Neem voor vragen contact op met vrienden@ndt.nl

Foto: Sacha Grootjans
7 DECEMBER 2022 – FIRST NIGHT AMSTERDAM | NOW HERE, NOW ALWAYS

Speciaal voor onze Amsterdamse fondsdeelnemers, organiseren we drie keer per seizoen een aanvullend programma in ITA. Op woensdag 7 december ontvangen we u graag tijdens NDT 2’s Now here, Now always.

21 JANUARI  2023 – SWITCH ’23

Ieder jaar organiseren de dansers van NDT 1 en NDT 2 Switch: een uniek programma volledig samengesteld door de dansers, waarvan de gehele opbrengst naar een goed doel gaat. Naast het creëren van balletten hebben de dansers zelf de leiding over de productie, fondsenwerving, marketing en communicatie.

De voorstelling van Switch ’23 vindt plaats op 21 januari.

9 FEBRUARI 2023 – DINER FONDSDEELNEMERS | IN THE DUTCH MOUNTAINS

Op donderdag 9 februari ontvangen we onze NDT Fondsdeelnememers graag bij ons diner voorafgaand aan de première van In the Dutch Mountains van NDT 1.

Met een uitgesproken, eigenzinnige stijl die de grenzen van dans verkent, wordt Marco Goecke gezien als een van de meest unieke choreografische stemmen van vandaag. Sinds 2008 creëert hij werk voor Nederlands Dans Theater (NDT). In the Dutch Mountains markeert Goecke’s eerste avondvullende werk voor het gezelschap.

4 MAART 2023 – ZATERDAGOCHTENDLES 

Bent u benieuwd hoe het eraan toe gaat achter de schermen bij NDT, en wilt u eens een zaterdagochtendles van onze dansers bijwonen? De les van 4 maart is weer openbaar voor NDT Vrienden en Fondsdeelnemers.

Neem voor vragen contact op met vrienden@ndt.nl

15 MAART 2023 – GENERALE REPETITIE CLIMB THE SKY, NDT 1

De Generale repetitie van Climb the sky op 15 maart is openbaar voor NDT Vrienden en Fondsdeelnemers.  U krijgt hierover begin februari nadere informatie.

Climb the sky introduceert een nieuwe, inspirerende stem in het gezelschap, Noé Soulier, markeert de eerste samenwerking van Crystal Pite met de NDT 2-dansers voor haar werk Ten Duets on a Theme of Rescue, en presenteert de terugkeer van Out of Breath van Johan Inger.  

Foto: Michael Slobodian
16 MAART 2023 – PREMIÈREBORREL CLIMB THE SKY, NDT 1

NDT Fondsdeelnemers zijn welkom tijdens onze premièreborrel op donderdag 16 maart.

Climb the sky introduceert een nieuwe, inspirerende stem in het gezelschap, Noé Soulier, markeert de eerste samenwerking van Crystal Pite met de NDT 2-dansers voor haar werk Ten Duets on a Theme of Rescue, en presenteert de terugkeer van Out of Breath van Johan Inger.  

24 APRIL 2023 – FIRST NIGHT AMSTERDAM | CLIMB THE SKY

Speciaal voor onze Amsterdamse fondsdeelnemers, organiseren we drie keer per seizoen een aanvullend programma in ITA. Op maandag 24 april ontvangen we u graag tijdens Climb the sky van NDT 2. We sturen u tijdig een uitnodiging.

10 MEI 2023 – GENERALE REPETITIE | RAW ARE THE ROOTS  NDT 1

De Generale repetitie van Raw are the roots op 10 mei is openbaar voor NDT Vrienden en Fondsdeelnemers.  U krijgt hierover half april  nadere informatie.

Raw are the roots presenteert twee bijzondere wereldpremières van internationaal geprezen kunstenaars Felix Landerer, en choreografenduo Sharon Eyal & Gai Behar.

Foto: Tom Weinberge
11 MEI 2023 – PREMIÈREBORREL | RAW ARE THE ROOTS NDT 1

NDT Fondsdeelnemers, Vrienden Extra en Vrienden Extra Plus zijn welkom tijdens onze premièreborrel op donderdag 11 mei.

Raw are the roots presenteert twee bijzondere wereldpremières van internationaal geprezen kunstenaars Felix Landerer, en choreografenduo Sharon Eyal & Gai Behar.

19 MEI 2023 – FIRST NIGHT AMSTERDAM | RAW ARE THE ROOTS NDT 1

Speciaal voor onze Amsterdamse fondsdeelnemers, organiseren we drie keer per seizoen een aanvullend programma in ITA. Op vrijdag 19 mei ontvangen we u graag tijdens Raw are the roots van NDT 1. U ontvangt tijdig een uitnodiging.

30 MEI 2023 – RESULTAAT EN VERANTWOORDING

Bijeenkomst voor onze Fondsdeelnemers met Willemijn Maas (zakelijk directeur) en Emily Molnar (artistiek directeur). Samen met u blikken zij terug op het afgelopen seizoen om o.a. inzicht te geven in de projecten waar aan u heeft bijgedragen.

3 JUNI 2023 – MEET THE EXPERTS

Dit is een cultureel programma dat elk seizoen exclusief voor onze Fonds NDT deelnemers wordt verzorgd. Het is een geweldige kans om de danskunst van NDT grondig te verkennen. Hierin komen verschillende experts aan het woord zoals dansmakers, dansers, musici en ook een dansjournalist of de artistiek directeur. Zij spreken vanuit hun eigen achtergrond met kennis en passie over een onderwerp dat  altijd aansluit bij de repetitie van een nieuwe creatie die na afloop van het gesprek wordt bezocht. Het culturele programma inspireert en verdiept uw kennis over de danskunst.

laden...