Close Up #3

Close Up #3

Onwards and Upwards!

Welkom bij de derde editie van Close Up. In dit nummer staat vooruit kijken centraal. Hoewel het einde van seizoen 2020-2021 snel nadert, is er nog een aantal spannende projecten die we voor de zomervakantie zullen presenteren. Bovendien kijken we ernaar uit om in het nieuwe seizoen onze deuren weer voor u te openen met een inspirerend programma dat een diversiteit aan ideeën en creatieve stemmen laat zien en tegelijkertijd de kenmerkende artistieke veelzijdigheid van NDT belicht.

Ook al heeft de wereldwijde Covid-19 pandemie zich een weg gebaand in ons leven, het belang van kunst blijft hetzelfde. Vandaag de dag hebben we meer dan ooit behoefte om ons uit te drukken, we hebben kunst nodig, om ons te helpen de wereld te onderzoeken en de dialoog aan te gaan. De ervaring van kunst is een actieve, steeds veranderende ervaring die de kracht heeft om een kamer, een persoon en een manier om tegen bepaalde onderwerpen aan te kijken te zien te veranderen. Kunst kent geen grenzen.

In dit nummer laten we u kennis maken met het werk van Alan Lucien Øyen, een veelgevraagde choreograaf uit Noorwegen die in seizoen 2021-2022 voor het eerst met de NDT-dansers zal creëren.  Verder biedt dit nummer een sneak peek in Amare, ons nieuwe onderkomen vanaf september 2021. Tot slot hebben we ook de agenda geactualiseerd en bieden we u film- en muziektips ter inspiratie voor de warmere maanden die komen gaan.

Door uw gulle bijdragen en betrokkenheid als Fonds NDT deelnemer, Vriend of naaste relatie bent u van grote waarde bij het realiseren van onze ambitie en toewijding aan creatie, onderzoek en talentontwikkeling. Wij danken u hartelijk voor uw voortdurende betrokkenheid en stellen uw feedback, vragen en gedachten zeer op prijs, voel u vrij om deze met ons te blijven delen!

Houd de website én uw brievenbus in de gaten voor meer informatie over het seizoen 2021-22!
In de tussentijd wens ik u, namens ons allemaal bij NDT, een heerlijke zomervakantie.

Warme groet,
Emily Molnar
Artistiek Directeur

Close Up Magazine

Zin om nog verder te bladeren? Bekijk de vorige edities van Close Up: