Agenda

Agenda

Wat staat er op de planning

3 & 4 juni – switch ’21 

Voor Switch ’21 hebben de NDT-dansers naast het creëren van balletten zelf de leiding over de productie, fondsenwerving, marketing en communicatie.

Op donderdag 3 en vrijdag 4 juni om 20.00 uur presenteren de NDT-dansers hun eigen creaties via een livestream vanuit het Zuiderstrandtheater.

Wat houdt dit in?
→ 12 creaties, gedanst en gecreëerd door de NDT-dansers zelf;
→ Een volledige livestream ervaring met 3 camera’s die live vanuit het Zuiderstrandtheater filmen;
→ Alle opbrengsten van de voorstellingen gaan naar COC Nederland, een organisatie die zich inzet voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTI’s in Nederland en het buitenland.

Let op, het is mogelijk om toegang te kopen tot de livestream tot één uur voor aanvang van de voorstelling, dus tot 19.00!

Meer info

Exclusieve voorstellingen in het Lucent Danstheater voor Vrienden en Fonds NDT deelnemers

Goed nieuws! De theaters mogen weer open voor een klein publiek. En dat vieren we graag met u met een reeks voorstellingen, waarbij NDT 1 en NDT 2 een aantal balletten opvoeren die u eerder dit seizoen via de livestreams heeft kunnen zien.

Alleen Fonds NDT deelnemers en Vrienden van NDT hadden de mogelijkheid voor de komende voorstellingen die plaatsvinden in juni en juli kaarten te bestellen. En daar heeft u volop gebruik van gemaakt: alle 12 voorstellingen waren in één dag uitverkocht!

Nu heeft u de mogelijkheid de dansers weer in levende lijve te zien schitteren!

'27'52'''. Foto: Joris-Jan Bos.
terugblik op het seizoen met alle livestreams on demand

Van 17 t/m 30 juni brengen we verschillende livestreams die we eerder dit seizoen gepresenteerd hebben terug via video on demand. Dat betekent dat u de livestream voorstellingen op een eigen moment naar keuze opnieuw kunt zien! Beleef een voorstelling nogmaals, of voor het eerst wanneer u eerder dit seizoen niet in de gelegenheid was om de livestream bij te wonen.

Meer informatie over het terugblikken op het seizoen met alle livestreams volgt binnenkort.

'Silent Tides' van Medhi Walerski. Foto: Rahi Rezvani