Agenda

Agenda

Wat staat er op de planning

3 – 19 dec – I wonder where the dreams I don’t remember go

Na het succes van Yoann Bourgeois’ eerste samenwerking met het gezelschap, Little song voor NDT 2 in 2019, presenteert NDT met veel genoegen zijn nieuwste en eerste NDT 1-werk I wonder where the dreams I don’t remember go. Dit werk gaat op 3 december 2020 in première in het eigen huis van NDT, het Lucent Danstheater in Den Haag.

Onze Vrienden en Fonds NDT deelnemers kregen het exclusieve aanbod om kaarten te kopen voor de theatervoorstellingen in Lucent Danstheater. Jullie hebben daar volop gebruik van gemaakt: de voorstellingen waren snel uitverkocht door het kleine aantal kaarten dat beschikbaar was. Het is nog steeds mogelijk om de voorstelling thuis te beleven tijdens onze livestreams op 3, 4 of 5 december.

15 & 16 januari – switch ’21 

De NDT-dansers zijn erg trots om in januari 2021 een nieuwe editie te presenteren van Switch: een uniek programma volledig samengesteld door de dansers, waarvan de gehele opbrengst naar een goed doel gaat. Naast het creëren van balletten hebben de dansers zelf de leiding over de productie, fondsenwerving, marketing en communicatie.

Het goede doel van deze editie is COC Nederland, een organisatie die zich inzet voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTI’s in Nederland en het buitenland.

Per avond vinden er twee voorstellingen plaats voor een klein publiek in Lucent Danstheater waarvan één voorstelling ook live gestreamed wordt via de NDT-website. Als Vriend of Fonds NDT-deelnemer wordt u als eerste op de hoogte gebracht wanneer de kaartverkoop start.

Foto: Rahi Rezvani