Close Up #1

Close Up #1

We are new here

Met veel plezier presenteren we de eerste editie van Close Up. Deze kleine maar inhoudelijk rijke publicatie bundelt verhalen die speciaal voor u zijn verzameld of geschreven. Als Fonds NDT-deelnemer, Vriend of betrokken relatie is uw band met het gezelschap van wezenlijke waarde voor onze blik op de wereld. In het licht van de vele uitdagingen die 2020 met zich meebrengt, is het voor ons belangrijker dan ooit om onze dankbaarheid voor uw betrokkenheid te benadrukken.

De titel van dit nummer, We are new here, verwijst naar onze nieuwe wereld, het nieuwe seizoen en nieuw artistiek leiderschap. Dit is niet het seizoen dat we hadden gepland, maar we omarmen het als het seizoen dat ons op unieke manieren zal herdefiniëren. Als de nieuwe artistiek directeur van NDT ben ik verheugd om u steeds kennis te laten maken met de overvloed van deze vernieuwing; de verhalen, creativiteit, ontwikkeling en onderzoek die in deze ongekende tijd binnen het gezelschap plaatsvinden.

We waarderen onze dialoog met u enorm, dat inspireert ons om verder te denken en grotere en gewaagdere vragen te stellen. We kunnen niet wachten om uw gedachten te horen!

Warme groet,
Emily Molnar
Artistiek directeur NDT