Introducing Amare

Op vrijdag 12 november jl. hield de Rijksoverheid een persconferentie, waarin zij nieuwe maatregelen aankondigde om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Waarschijnlijk heeft u het nieuws al gehoord: tijdens de lockdown, die duurt t/m 3 december, mogen theaters open blijven. Dit betekent dat de voorstelling Introducing Amare in wél doorgang kan vinden. Door de aangescherpte maatregelen ziet uw bezoek aan het theater er echter anders uit dan u gewend bent. NDT en Amare volgen daarbij de richtlijnen van de Rijksoverheid. Lees hier meer uw aangepaste voorstellingsbezoek. 

Nederlands Dans Theater, Residentie Orkest, Fazil Say, Romana Vrede -Het Nationale Theater, DeyDey & Manuela

Bewonder het Danstheater én de Concertzaal met een dubbelprogramma verzorgd door Nederlands Dans Theater, Residentie Orkest, Fazil Say en Het Nationale Theater. Het wordt een groot feest vol verrassingen, met een onvergetelijke combinatie van muziek en dans.

Hoe werkt het?
Als bezoeker ontdek je zowel de Concertzaal als het Danstheater. De zaal waarvoor je een ticket boekt, is de zaal waarin je die avond start.

  • Concertzaal: Duet Nederlands Dans Theater door Dimo Milev (choreograaf) & Residentie Orkest, Fazil Say, presentatie Paula Udondek
  • Danstheater: De extended versie van Bedroom Folk – Sharon Eyal door het Nederlands Dans Theater
    Scenes uit Liefdesverklaring door Romana Vrede door Het Nationale Theater
    Duet Force D’Ames door Delphine ‘DeyDey’ Nguyen & Manuela Bolegue

Bij het wisselen van de zalen en na afloop kun je door het gebouw dwalen en genieten van jamsessies, installaties en pop-up performances.

laden...