Switch ’21

NDT 1 & NDT 2

Switch ’21

NDT 1 & NDT 2
Dansers NDT 1 & NDT 2

Ieder jaar organiseren de dansers van NDT 1 en NDT 2 Switch: een uniek programma volledig samengesteld door de dansers, waarvan de gehele opbrengst naar een goed doel gaat. Naast het creëren van balletten hebben de dansers zelf de leiding over de productie, fondsenwerving, marketing en communicatie.

Voor Switch ’21 gaan alle opbrengsten naar COC Nederland, een organisatie die zich inzet voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTI’s in Nederland en het buitenland. Per avond vinden er twee voorstellingen plaats voor een klein publiek in Lucent Danstheater.

“Als gevolg van COVID-19, is de ticketopbrengst significant lager dan normaal. Mocht u willen helpen en ook in de positie zijn om dat te doen, dan stellen we het zeer op prijs indien u boven op de ticketprijs nog een aanvullende donatie doet. Dank voor uw steun!” – Switch Production Team ’21

NDT is momenteel op zoek naar nieuwe speeldata voor Switch ‘21. 

Ik ben zo blij dat ik Switch heb mogen ervaren. Ik heb geleerd dat het meer is dan alleen een evenement. Het is een cultuur, met inspanningen en ideeën die nodig zijn om te groeien, en opzichzelfstaand is het een soort kunstenaar; ik geloof dat naast alle mensen die erbij betrokken zijn, Switch zijn eigen pad creëert, onderzoekt en uitbreidt. Dat ik onderdeel uitmaakte van het Switch productieteam heeft me laten zien hoe belangrijk en integraal dit proces is voor danskunstenaars die meer willen belichamen dan de fysieke uitvoering van dans. Deze gelegenheid stelt ons in staat om een bewustzijn te hebben, om te kiezen, te vormen en te creëren buiten ons dagelijks werkleven.Switch was en is een magisch moment, als een korte ademhaling, die ons en het publiek laat zien hoe mooi het is om te delen en te creëren.

Kiran Bonnema namens het Switch Production Team ‘20
laden...