Switch ’21

NDT 1 & NDT 2
Dansers NDT 1 & NDT 2

Ieder jaar organiseren de dansers van NDT 1 en NDT 2 Switch: een uniek programma volledig samengesteld door de dansers, waarvan de gehele opbrengst naar een goed doel gaat. Naast het creëren van balletten hebben de dansers zelf de leiding over de productie, fondsenwerving, marketing en communicatie.

De voorstellingen van Switch ’21 vinden plaats op 3 en 4 juni om 20.00 uur en zijn exclusief via onze livestreams op ndt.nl te zien. De dansers presenteren hun eigengemaakte creaties live vanuit het Zuiderstrandtheater, gefilmd door 3 camera’s, zodat jij thuis de beste theaterbeleving hebt!

Opbrengsten voor COC Nederland

Voor Switch ’21 gaan alle opbrengsten naar COC Nederland, een organisatie die zich inzet voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTI’s in Nederland en het buitenland.

DONEREN?

Wil je graag een extra donatie doen aan COC Nederland voor Switch ’21? De dansers hebben een GoFundMe pagina opgericht waar je extra donaties kunt geven!

Doneer hier extra aan COC Nederland

Alle opbrengsten en extra donaties gaan rechtstreeks naar COC Nederland. Jullie vrijgevigheid en steun betekenen heel veel voor ons en voor ons geweldige goede doel, en bij voorbaat dank namens ons allebei!

SWITCH by NDT dancers

  Speciale Switch-merchandise

  Voor de editie van dit jaar hebben de dansers nieuwe merchandise ontworpen en gelanceerd. Ook hiervan gaan de opbrengsten naar COC Nederland!

  Wil jij een gave hoodie, t-shirt of speciaal ontworpen mondkapje?

  Bekijk de webshop van de Switch-merchandise hier

  Danser: Tess Voelker. Foto: Kele Roberson.
  laden...