Video laden...

Actueel

Alle 79 voorstellingen
Nieuw Dansproject voor kinderen!

Heb je zin om dans te maken en op te treden? Vanaf zondag 25 september starten we met een nieuw dansproject voor kinderen tussen 8 en 14 jaar oud: NDT Young Creatives. Kies voor een losse workshop of intensive van zes weken en ontdek je eigen creativiteit. Danservaring is geen vereiste. En het leuke is, alle lessen zijn gekoppeld aan de voorstellingen van dit seizoen!

Meer informatie

Over ons

NDT
Nederlands Dans Theater (NDT) is al 60 jaar een van de meest toonaangevende hedendaagse dansgezelschappen ter wereld. De groep is gehuisvest in Den Haag, maar treedt op voor een internationaal publiek van 150.000 bezoekers in Europa, Amerika, Azië en Australië. Vanuit haar thuisbasis in Den Haag werken twee gezelschappen onafgebroken om een significante bijdrage te leveren aan de toekomst van hedendaagse dans, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Lees het hele verhaal

Maar wat het zestal in Cluster (2022) laat zien is een overweldigend hecht gecomponeerd, bewegend kunstwerk van fabuleuze lichamen. 

de Volkskrant
over Cluster van Edward Clug (NDT 2 programma Sudden and Suspended)

Steun NDT

Maak het mee!

Als Vriend levert u een onmisbare bijdrage aan NDT. Wij hebben een ambitie die inspirerend en opwindend is. Met de beste dansers en de beste dansmakers ontwikkelen we danskunst, danstalent en kunstonderwijs, en zijn we wereldwijd trendsettend.

Wie dat mogelijk maken? Enthousiaste donateurs en betrokken bedrijven en fondsen.
Samen met u maakt NDT het waar. Doet u mee?

Word Vriend

Ook vriend worden?

NDT kan niet zonder de steun van haar fans en bezoekers. U bent al Vriend vanaf €60,- per jaar.

Steun ons

Blijf op de hoogte

laden...