Video laden...

Actueel

Alle 109 voorstellingen

Seizoen 2024-2025

In seizoen 2024-2025 presenteren NDT 1 en NDT 2 vijf grensverleggende producties, met wereldpremières en hernemingen van geliefde werken.

Een seizoen vol nieuwe perspectieven. Ontdek het nu.

Bekijk de programmering 

De heerlijk gedanste uitsmijter van Ohad Naharins overrompelende ‘Minus 16’ (1999), waarin muziek, dans, bravoure, humor en Jiddische spreekzang precies in het juiste slot vallen.

de Volkskrant
over het NDT 2-programma The beauty of it all

Over ons

NDT
Nederlands Dans Theater (NDT) is al 65 jaar een van de meest toonaangevende hedendaagse dansgezelschappen ter wereld. De groep is gehuisvest in Den Haag, maar treedt op voor een internationaal publiek van 150.000 bezoekers in Europa, Amerika, Azië en Australië. Vanuit haar thuisbasis in Den Haag werken twee gezelschappen onafgebroken om een significante bijdrage te leveren aan de toekomst van hedendaagse dans, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Lees het hele verhaal

Support NDT

KOM DICHTER BIJ WERELDKLASSE

Heb jij een hart voor hedendaagse dans van wereldniveau? Word nu supporter van NDT en draag bij aan dans van morgen. Als supporter ben je onderdeel van onze community van 3000+ dansliefhebbers en krijg je exclusieve kijkjes achter de schermen: 
 
✔︎ Toegang generale repetities 
✔︎ Exclusieve diners 
✔︎ Voorrang op kaartverkoop 

SUPPORT NDT NU

Blijf op de hoogte

laden...