Video laden...

Actueel

Alle 62 voorstellingen

Eerste programma's seizoen 2020-2021 in Zuiderstrandtheater: uitverkocht

De voorstellingen van Endlessly Free (NDT 1) en Dare to Say (NDT 2) in het Zuiderstrandtheater in Den Haag zijn uitverkocht.

Heeft u geen kaarten weten te bemachtigen? Gelukkig kunt u beide programma’s alsnog bijwonen. Naast voorstellingen in het theater biedt NDT u in seizoen 2020-2021 namelijk iets nieuws aan: livestreams!

Lees het volledige nieuwsbericht hier. 

(…)een fantastisch slotakkoord van hun jaren bij NDT

NRC Handelsblad
over de films Standby en She Remembers van Paul Lightfoot & Sol León

Over ons

NDT
Nederlands Dans Theater (NDT) is al 60 jaar een van de meest toonaangevende hedendaagse dansgezelschappen ter wereld. De groep is gehuisvest in Den Haag, maar treedt op voor een internationaal publiek van 115.000 bezoekers in Europa, Amerika, Azië en Australië. Vanuit haar thuisbasis in Den Haag werken twee gezelschappen onafgebroken om een significante bijdrage te leveren aan de toekomst van hedendaagse dans, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Lees het hele verhaal

Steun NDT

Maak het mee!

Als Vriend levert u een onmisbare bijdrage aan NDT. Wij hebben een ambitie die inspirerend en opwindend is. Met de beste dansers en de beste dansmakers ontwikkelen we danskunst, danstalent en kunstonderwijs, en zijn we wereldwijd trendsettend.

Wie dat mogelijk maken? Enthousiaste donateurs en betrokken bedrijven en fondsen.
Samen met u maakt NDT het waar. Doet u mee?

Word Vriend

Ook vriend worden?

NDT kan niet zonder de steun van haar fans en bezoekers. U bent al Vriend vanaf €60,- per jaar.

Steun ons

Blijf op de hoogte

laden...