Video laden...

Actueel

Alle 123 voorstellingen

Een nieuwe app!

Met trots presenteren we onze nieuwste digibord-app Cacti. Speciaal gemaakt voor leerkrachten van groep 1 en 2 uit het basisonderwijs. De app is eenvoudig in gebruik en bovendien gratis aan te vragen!

Met de komst van deze nieuwe app heeft NDT een compleet aanbod van dansapps voor het primair onderwijs. Zo maken we inspirerend dansonderwijs toegankelijk voor ieder kind in Nederland.

Klik hier voor meer informatie

Over ons

NDT
Nederlands Dans Theater (NDT) is al 60 jaar een van de meest toonaangevende hedendaagse dansgezelschappen ter wereld. De groep is gehuisvest in Den Haag, maar treedt op voor een internationaal publiek van 150.000 bezoekers in Europa, Amerika, Azië en Australië. Vanuit haar thuisbasis in Den Haag werken twee gezelschappen onafgebroken om een significante bijdrage te leveren aan de toekomst van hedendaagse dans, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Lees het hele verhaal

Nederlands Dans Theater (NDT) blaast je de laatste tijd vaak totaal van de sokken. Wat wil je ook met deze uitstekende dansers, die tot de beste van Europa behoren. Wauw, wat kunnen hun lijven veel.

Trouw
over Raw are the roots van NDT 1

Support NDT

KOM DICHTER BIJ WERELDKLASSE

Heb jij een hart voor hedendaagse dans van wereldniveau? Word nu supporter van NDT en draag bij aan dans van morgen. Als supporter ben je onderdeel van onze community van 3000+ dansliefhebbers en krijg je exclusieve kijkjes achter de schermen: 
 
✔︎ Toegang generale repetities 
✔︎ Exclusieve diners 
✔︎ Voorrang op kaartverkoop 

SUPPORT NDT NU

Blijf op de hoogte

laden...