Livestream In/with/in

Livestream

In/with/in

Stream het premièreweekend en vier de start van het seizoen met ons. NDT 1 danst een drieluik waarin dans, beeldende kunst, design én muziek samenkomen.

Op 22 en 23 september kijk je online mee! Koop jouw livestream ticket nu voor € 15 en maak het mee.

VERKOOP GESLOTEN 

Over In/with/in

marco goecke
i love you, ghosts

In dit werk uit 2022 vraagt Goecke zich af of de goede huisgeesten uit het oude Lucent Danstheater zijn meeverhuisd naar onze nieuwe thuisbasis, Amare.

Imre van Opstal & marne van opstal
Wereldpremière  – The Point Being

Wat gebeurt er als meerdere, aanvankelijk ongerelateerde gebeurtenissen botsen? Dit choreografenduo onderzoekt het in samenwerking met Nederlands ontwerpbureau DRIFT, dat het decorontwerp verzorgt.

Tao Ye
Wereldpremière – 15

Het werk van Tao Ye is kenmerkend door zijn minimalistische stijl, waarin herhaling en beperking een belangrijke rol spelen. Hij werkt samen met de gerenommeerde componist Xiao He.

'15' van Tao Ye. Dansers: artists NDT 1. Foto: Rahi Rezvani

Over de livestreams

De NDT 1 voorstelling In/with/in wordt op 22 en 23 september gestreamd vanuit Den Haag via ons Digitaal Theater.

Een unieke kans als je niet in staat bent de voorstelling in het theater te bekijken of als je de voorstelling nóg eens wil beleven. Een ticket voor 1 livestream kost €15.

Je livestreamticket geeft toegang tot de online voorstelling op de door jou gekozen dag. Let op, de voorstellingen beginnen om 19:45 uur (CEST) en zijn alleen live te bekijken. Na afloop terugkijken is niet mogelijk.

Controleer hier de datum en tijd in jouw tijdzone.  Lees in onze FAQ hoe het stap voor stap werkt.

I liked everything. The performance, the dancers, the fact that it was live! I even applauded with the audience!

Online bezoeker
tijdens livestream ‘Raw are the roots’ in 2023

NDT Open Studio Online

Tip! Op 23 september vindt ’s middags ook een NDT Open Studio Online plaats! Een mooie kans voor dansers om kennis te maken met de danstaal van het eerste programma van dit seizoen. Een ticket kost € 20, en is inclusief een ticket voor de livestream op zaterdagavond 23 september!

LEES MEER

Meer NDT online?

Voor het derde jaar op rij wint NDT de Tanz Magazine prijs voor beste online evenement! “Hedendaagse topchoreografieën komen nog steeds uit Den Haag – in de allerbeste streamingkwaliteit. Vastgelegd door zes camera’s, wordt de mooiste danskunst uitgezonden voor een internationaal publiek.”

Blijf op de hoogte van onze prijswinnende online voorstellingen! Schrijf je hier in en ontvang een reminder wanneer we een nieuwe online voorstelling aankondigen.

laden...