NDT Open Studio Online

Zaterdag 23 september 2023 – In/with/in – NDT 1

Rondom de livestream van In/with/in organiseert NDT een NDT Open Studio Online op zaterdag 23 september 2023. De kans voor dansers van over de hele wereld om kennis te maken met de danstaal van het eerste programma van seizoen 23/24.

Duik samen met een danser van NDT 1 in het bewegingsmateriaal van een van de choreografen van het programma In/with/in tijdens deze online workshop. Om deel te kunnen nemen aan NDT Open Studio moet je een gevorderde danser zijn van 15 jaar of ouder. De workshop heeft een beperkte capaciteit.

Inclusief ticket voor de livestream op zaterdag 23 september – Toegang tot de livestream wordt gedurende de Open Studio aan je verzonden

Tijdstip NDT Open Studio Online:  16:30-18:00 uur
Tijdstip aanvang livestream: 19:45 uur
Prijs: €20,- (inclusief ticket voor de livestream)
Locatie: Online

VERKOOP GESLOTEN

Bestel je ticket en ontvang direct een toegangslink voor de Open Studio. Tussen 16:00 uur en 16:30 uur kun je online inchecken en je set up testen, zodat we om 16:30 van start kunnen gaan. Gedurende de Open Studio ontvang je ook je toegangslink voor de livestream om 19:45 uur. Vragen? Stuur een mail naar talent.educatie@ndt.nl

Livestream In/with/in

 

NDT 1 danst een wereldpremière van een nieuw gezicht voor het gezelschap, Tao Ye. Ook het choreografenduo Imre van Opstal & Marne van Opstal creëert een nieuw werk in samenwerking met DRIFT. De avond wordt afgesloten met I love you, ghosts (2022) van Marco Goecke.

Lees meer over de livestream van In/with/in

laden...