Doorkijkje 2023

Nieuw jaar

Nieuwe dans

Nieuw jaar, lege agenda? Vul je vrije tijd én je goedevoornemens-lijstje met dans! Vanaf januari presenteren NDT 1 en NDT 2 weer grensverleggende programma’s door heel Nederland.

Wij zijn alvast enthousiast. Van een avondvullend nieuw werk van Marco Goecke, nieuwe samenwerkingen en 10 duetten tot een dans-installatie in onze eigen Black Box (The Hole). Laat je inspireren!

Switch '23 | NDT 1 & NDT 2

21 JANUARI

Deze avond doen de dansers van NDT 1 en NDT 2 álles zelf. Van het maken van nieuwe balletten tot productie, marketing en fondsenwerving. En het mooie? Van dit programma gaat de hele opbrengst naar een goed doel – dit jaar: ASKV Steunpunt Vluchtelingen, gekozen door de dansers.

WERELDPREMIÈRE

BOEK NU 

DEN HAAG

In the Dutch Mountains | NDT 1

Foto: Rahi Rezvani

TE ZIEN 9 FEB T/M 5 MRT

Hier zijn we best een beetje trots op: Marco Goeckes eerste avondvullende werk voor NDT. Met zijn eigenzinnige en uitgesproken stijl verkent hij de grenzen van dans en de absurditeit van het leven.

WERELDPREMIÈRE

BOEK NU BIJ JOU IN DE BUURT

Den Haag Eindhoven  Groningen Maastricht Utrecht

Raw are the roots | NDT 1

TE ZIEN 11 MEI T/M 6 JUN

Een wereldpremière van Felix Landerer vol poëtische composities en veerkracht. Én we presenteren nieuw werk van choreografenduo Sharon Eyal & Gai Behar, die al je verwachtingen over dans en beweging aan het wankelen brengen.

2 WERELDPREMIÈRES

BOEK NU BIJ JOU IN DE BUURT

Amsterdam Den Haag Eindhoven  Nijmegen  Rotterdam Tilburg

The Hole | NDT 1

TE ZIEN 22 JUN T/M 8 JUL

Deze performance zou Tel Aviv éigenlijk nooit verlaten, de productie was te ingewikkeld. Maar vol trots presenteren we het stuk voor een tweede editie, ditmaal in onze NDT Black Box in Amare. Laat je letterlijk omringen door dans tijdens onze meest exclusieve productie van dit seizoen!

LET OP: BEPERKTE CAPACITEIT

BOEK VANAF JANUARI 2023 

DEN HAAG

Bestel

laden...