Luxor

Bezoek In/with/in

in Luxor Rotterdam

NDT 1 danst een drieluik waarin dans, beeldende kunst, ontwerp en muziek samenkomen.

Op 4 & 5 november is In/with/in te zien in het nieuwe Luxor Theater. Erkend choreograaf Tao Ye maakt met 15 zijn debuut bij NDT. Ook het choreografenduo Imre van Opstal & Marne van Opstal creëert een nieuw werk The Point Being in samenwerking met DRIFT. De avond wordt afgesloten met I love you, ghosts (2022) van Marco Goecke.

4 november – 20:00 uur.
5 november – 15:00 uur.

Speciale aanbieding van 10€ voor jongeren t/m 26 jaar! 

TICKETS

 

Over In/with/in

TAO YE WERELDPREMIÈRE '15' Het werk van Tao Ye is kenmerkend door zijn minimalistische stijl, waarin herhaling en beperking een belangrijke rol spelen. Hij werkt samen met de gerenommeerde componist Xiao He.
IMRE VAN OPSTAL & MARNE VAN OPSTAL WERELDPREMIÈRE - 'THE POINT BEING' Wat gebeurt er als meerdere, aanvankelijk ongerelateerde gebeurtenissen botsen? Dit choreografenduo onderzoekt het in samenwerking met Nederlands ontwerpbureau DRIFT, dat het decorontwerp verzorgt.
MARCO GOECKE 'I LOVE YOU, GHOSTS' In dit werk uit 2022 vraagt Goecke zich af of de goede huisgeesten uit het oude Lucent Danstheater zijn meeverhuisd naar onze nieuwe thuisbasis, Amare.
'15' van Tao Ye. Dansers: artists NDT 1. Foto: Rahi Rezvani
Dansers: Yukino Takaura, Luca Tessarini, Scott Fowler. Foto: Rahi Rezvani.

Meer NDT in Luxor

From Here Now Far is een zoektocht naar de verweving tussen dans, theater, kunst en leven waarin de toeschouwer zijn ideeën over dans- en danstheater op te rekken. NDT 1 brengt La Ruta (2022) en Jakie (2023) terug. Van choreografen Gabriela Carrizo en Sharon Eyal & Gai Behar. Daarnaast creëert Simon McBurney, in samenwerking met Crystal Pite, een nieuwe werk.

Tickets

'Jakie' van Sharon Eyal & Gai Behar. Afgebeeld dansers NDT 1. Foto: Rahi Rezvani

Bestel

laden...