Livestreams: Dare to Say

Koop uw kaarten voor livestreams 'Dare to say'

Wilt u het nieuwste NDT -2 programma Dare to Say   bekijken vanuit uw woonkamer, via een livestream op uw favoriete device, samen met vrienden of familie?

Dat kan op vrijdag 6, zaterdag 7 of zondag 8 november, want dan wordt de voorstelling die op dat moment gedanst wordt in het Zuiderstrandtheater in Den Haag, gefilmd door meerdere camera’s en live uitgezonden via de website van NDT. Hier kunt u kaarten bestellen voor de betreffende data. In de week van de livestream ontvangt u vervolgens een e-mail met een unieke, persoonlijke link die u toegang geeft tot de voorstelling!

Dare to Say brengt twee wereldpremières van twee onderscheidende makers. Alexander Ekman en Dimo Milev dagen de dansers van het tweede gezelschap uit door in hun nieuwe creaties met verschillende benaderingswijzen voor beweging en choreografie, aangepast aan de richtlijnen rondom COVID-19, aan de slag te gaan.

Kaarten voor de livestream zijn te bestellen voor €15.

Vrijdag 6 november

Bestel 

Zaterdag 7 november

Bestel

Zondag 8 november

Bestel

Let op, op deze pagina koopt u kaarten voor een van de livestreams  dus géén kaarten voor de voorstelling in het theater.

Ik hoop dat jullie dit blijven doen, ook na corona!

Livestream-kijker
over livestream Endlessly Free (NDT1)

Hoe werkt het?

  • Kies hierboven uit één van de beschikbare data van de livestreams en koop een ticket.
  • Na uw bestelling ontvangt u een standaard bevestiging van het Zuiderstrandtheater met een e-ticket. Let op: dit e-ticket is niet uw toegangsbewijs voor de livestream.
  • In de week van de voorstelling ontvangt u via NDT een e-mail met een toegangslink tot de livestream.
  • Alleen met die link kunt u de livestream bekijken. Controleer t.z.t. ook uw spambox voor de toegangslink.
  • De livestream is op ieder scherm af te spelen: op uw PC, laptop, telefoon of iPad/tablet. Voor de meest optimale theaterervaring raden wij u aan om een zo’n groot mogelijk scherm te gebruiken, of bijvoorbeeld door uw laptop op een televisie aan te sluiten (lees hier hoe u dat doet).

Meer info over de livestreams

In deze voorstelling

WERELDPREMIÈRE – ALEXANDER EKMAN

Alexander Ekman (Zweden) begon zijn carrière als choreograaf toen hij nog danste bij NDT 2. Eerder danste hij ook bij het Koninklijk Ballet van Zweden en het Cullberg Ballet. Voor NDT creëerde hij o.a. de internationale hit Cacti (2010, genomineerd voor de VSCD Zwaan Award 2010), Left Right Left Right (2012), Maybe Two (2013), Definitely Two (2013) en FIT (2018). Ekman is een wereldwijd veelgeprezen choreograaf en maakte werk voor vele andere gezelschappen waaronder het Göteberg Ballet en het Ballet de l’Ópera de Paris.

WERELDPREMIÈRE – DIMO MILEV

Dimo Milev (Bulgarije) studeerde aan de National Ballet School of Sofia. Hij danste bij verschillende dansgezelschappen, waaronder Compañia Nacional de Danza, werk van William Forsythe, Ohad Naharin, Hans van Manen, Mats Ek, Wim Vandekeybus en Jiří Kylián. Sinds 2009 werkt hij als freelance danser en choreograaf. In 2019 maakte Milev voor het eerst werk voor NDT 2 in Up & Coming Choreographers, genaamd Arpeggios, flowers and some manoeuvres. Dit seizoen creëert hij voor het eerst een wereldpremière voor de reguliere programmering van NDT 2.

We hebben enorm genoten. We voelden de emoties zelfs door het scherm. Dankjewel om dit mogelijk te maken om via de livestream te kunnen genieten van jullie werk! 

Livestream-kijker
over livestream Endlessly Free (NDT1)