Illuminate online

Illuminate

Online performance

Drie jonge choreografen dagen de NDT 2-dansers uit met verschillende bewegingsstijlen. Kijk tijdens de feestdagen vanuit je luie stoel naar NDT!

Over

Illuminate

Micaela Taylor
LIGHTS, CAMERA, DISMANTLED

Met een achtergrond in hiphop en ballet, heeft ze haar eigen dansstijl gecreëerd: Expand Practice. De stijl wordt door de Los Angeles Times omschreven als “atletisch en sierlijk, precies en vloeiend”. Deze première is Taylors eerste creatie voor het NDT.

 

 Jermaine Spivey
CODES OF CONDUCT

Hoe voelt, klinkt en oogt participatie? NDT nodigt Jermaine Spivey uit om een uitgebreide versie van Code of Conduct (2022) te creëren

Nadav Zelner
Bedtime story

Bij de première kreeg het werk lovende kritieken: “Zelners danstaal is driftig, razendsnel en totaal, gedetailleerd tot aan de duim toe”, schreef NRC.  Bedtime story (2021) gaat over de terugkeer naar het kind in jezelf.

★ ★ ★★ – Bachtrack

Hoe werkt het?

Van 00:01 uur op 29  december tot 23:59 uur op 30 december (CET), bekijk je Illuminate online. Een unieke kans om deze voorstelling te bekijken als het je niet lukt om naar het theater te komen, of als je het optreden nog een keer wil zien.

Hoe werkt het/ wanneer kan ik kijken?
Bekijk hier hoe het werkt & vind het antwoord op al je vragen

LET OP: De voorstelling is beschikbaar tot 23:59 (CET) 30 december. Na deze tijd is de voorstelling niet meer beschikbaar. Zorg dat je op tijd je kaartje koopt. De voorstelling duurt circa 1,5 uur. Kijk je vanuit het buitenland? zorg dat je weet wanneer je kan kijken.

Controleer hier de datum en tijd in jouw tijdzone.

Wat is de prijs?
Een kaartje kost €15.

bekijk Illuminate  online op 29 & 30 December.

BESTEL NU

Meer NDT online?

Voor het derde jaar op rij wint NDT de Tanz Magazine prijs voor beste online evenement! “Hedendaagse topchoreografieën komen nog steeds uit Den Haag – in de allerbeste streamingkwaliteit. Vastgelegd door zes camera’s, wordt de mooiste danskunst uitgezonden voor een internationaal publiek.”

Blijf op de hoogte van onze prijswinnende online voorstellingen! Schrijf je hier in en ontvang een reminder wanneer we een nieuwe online voorstelling aankondigen.

Ook in het Digitaal Theater

Internationaal Theater Amsterdam, Holland Festival en Nederlands Dans Theater presenteren in de kerstvakantie grensverleggende programma’s online, in het Digitaal Theater. Lees hier verder

laden...