Agenda

Agenda

Wat staat er op de planning

21 & 22 april – extra livestreams ndt 2

Als Vriend of Fonds NDT deelnemer brengen wij u als eerste op de hoogte: op woensdag 21 en donderdag 22 april presenteren de NDT 2-dansers extra livestreams, live vanuit het Zuiderstrandtheater in Den Haag. U bent van harte welkom online in NDT’s digitale theaterzaal via ndt.nl.

Komende week, na het Paasweekend, gaat de kaartverkoop van start. Houd onze website in de gaten.

Foto: Joris-Jan Bos. Choreografie: 'IMPASSE' van Johan Inger.
3 & 4 juni – switch ’21 

In januari stond een nieuwe editie van Switch gepland: een uniek programma volledig samengesteld door de dansers, waarvan de gehele opbrengst naar een goed doel gaat. Naast het creëren van balletten hebben de dansers zelf de leiding over de productie, fondsenwerving, marketing en communicatie. Helaas hebben de voorstellingen geen doorgang kunnen vinden vanwege de op dat moment geldende maatregelen.

De NDT-dansers zijn erg trots om twee nieuwe voorstellingsdata te kunnen aankondigen, en de Vrienden zijn de eerste die dit nieuws horen. Op 3 en 4 juni presenteren de NDT-dansers hun eigen creaties via een livestream vanuit het Zuiderstrandtheater.

Het goede doel van deze editie is COC Nederland, een organisatie die zich inzet voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBTI’s in Nederland en het buitenland.

Als Vriend of Fonds NDT-deelnemer wordt u als eerste op de hoogte gebracht wanneer de kaartverkoop start.