Beleef NDT thuis!

Seizoen 2020-2021

NDT kijkt er naar uit om u, na lange tijd, weer te verwelkomen bij voorstellingen in seizoen 2020-2021. En ook u kunt niet wachten om NDT weer op het podium te zien: de voorstellingen van het NDT 1-programma Endlessly Free en het NDT 2-programma Dare to Say in het Zuiderstrandtheater in Den Haag waren al na één week uitverkocht.

Gelukkig presenteert NDT komend seizoen 2020-2021: livestreams! De voorstelling die gedanst wordt door NDT op het podium in het Zuiderstrandtheater wordt gefilmd en live gestreamd. Dit betekent dat u thuis de voorstelling kunt bijwonen op een (televisie)scherm, laptop of pc, telefoon of tablet. Een unieke ervaring!

Start van het culturele seizoen

In het kader van de officiële start van het culturele seizoen krijgt u €5 korting als u kaarten koopt voor livestreams van beide programma’s, Endlessly Free en Dare to Say. Beleef twee NDT-voorstellingen met uw familie of vrienden bij u thuis voor maar €25.

Krijg €5 korting

U heeft de keuze uit twee combinatiemogelijkheden: twee voorstellingen die worden gedanst op vrijdag, of twee voorstelling die worden gedanst op zaterdag.

Livestreams vrijdag

Endlessly Free | NDT 1: vrijdag 18 september
Dare to Say | NDT 2: vrijdag 6 november
van €30 voor €25

Deze actie was geldig t/m maandag 7 september

Livestreams zaterdag

Endlessly Free | NDT 1: zaterdag 19 september
Dare to Say | NDT 2: zaterdag 7 november
van €30 voor €25

Deze actie was geldig t/m maandag 7 september

Veelgestelde vragen over de livestreams

Ik heb een ticket gekocht voor een livestream. Wat nu?

Zodra uw betaling bij ons is ontvangen, ontvangt u automatisch en direct een e-mail met een toegangslink. Met deze link kunt u de livestream bekijken. Het is een unieke en persoonlijke link, wij adviseren deze niet te delen met iemand anders. De stream kan namelijk slechts op 1 device tegelijkertijd worden bekeken. Bewaar de mail goed!

Wat zijn livestreams?

We streven ernaar om van alle voorstellingen uit seizoen 2021-2022 een aantal live vanuit Amare in Den Haag uit te zenden via ndt.nl. De voorstelling die gedanst wordt door de dansers van NDT op het podium in Amare wordt live gefilmd en vervolgens gestreamd. Dit betekent dat u thuis, in uw eigen huiskamer, live de voorstelling kunt bijwonen op een scherm. Er is allerminst sprake van een verdunde theaterervaring. De dansers en ondersteunende teams stellen alles in het werk om uw bezoek aan onze online 'theaterzaal' zo bijzonder en inspirerend mogelijk te maken.

Kaarten voor de livestreams kosten €15 per stuk.

Waar kan ik de livestream bekijken?

De livestream is in principe op ieder scherm af te spelen: op uw PC, laptop, telefoon of iPad/tablet. Voor de meest optimale theaterervaring raden wij u aan om een zo'n groot mogelijk scherm te gebruiken, of bijvoorbeeld door uw laptop op een televisie aan te sluiten (lees hier hoe u dat doet).

NDT op Uitmarkt 2020

Op zaterdag 29 augustus om 20:10 zendt NPO 2 de show ‘Uitmarkt 2020: Wende’s Kaleidoscoop’ uit. Vanuit Koninklijk Theater Carré brengt zangeres Wende kunstenaars uit alle werelden en genres bij elkaar, waaronder Nederlands Dans Theater!

NDT 2 danst een stuk van associate choreograaf Marco Goecke uit Kunstkamer, de voorstelling ter gelegenheid van het 60-jarig NDT-jubileum. Daarnaast danst NDT 1-danser Tess Voelker een improvisatie, op muzikale begeleiding van Torre Florim (De Staat).

Kijkt u mee?
Wanneer: zaterdag 29 augustus om 20:10
Waar: NPO 2

Meer info

Foto: Rahi Rezvani. Choreografie: 'Kunstkamer' van Marco Goecke. Danser: Mikaela Kelly.