Internationaal doneren

Donateurs van over de hele wereld hebben een grote impact op de internationale aanwezigheid van NDT. Met meer dan 70 optredens wereldwijd – van Madrid tot Melbourne, New York tot Londen, Stuttgart tot Singapore – deelt NDT haar kunstenaarschap en talentontwikkelingsprogramma’s met mensen wereldwijd.

Als u doneert aan Nederlands Dans Theater helpt u één van ’s werelds meest toonaangevende moderne dansgezelschappen om adembenemende voorstellingen op internationale festivals en in culturele hoofdsteden over de hele wereld te realiseren. En geeft u studenten wereldwijd de mogelijkheid om hun creatieve potentieel te ontsluiten door gespecialiseerde masterclasses en outreach-programma’s.

Door een Global Friend te worden, maakt u NDT’s internationale tournées nu en in de toekomst mogelijk.

If you see only one live performance this year,  Nederlands Dans Theater is the one to see.

New York Times

Steun ons nu

Global Friends ontvangen uitnodigingen voor geselecteerde optredens met een pre-show diner en receptie in verschillende grote steden over de hele wereld; een unieke kans om de buitengewone dansers, NDT directeuren Emily Molnar en Willemijn Maas en mede Global Friends te ontmoeten. Indien u dat wenst kunnen wij uw naam op de website, in de seizoensbrochure en het jaarverslag van NDT vermelden.

Global Friends
My donation *
I'd like to make a donation through *

NDT werkt samen met de Netherland-America Foundation (NAF) voor internationale betalingen via Credit Card, PayPal of check. Voor inwoners van de USA zijn donaties via de NAF aftrekbaar van de belasting.
Lees meer

Ook is het mogelijk om via Transnational Giving Europe te doneren zodat uw gift aftrekbaar is bij de belastingdienst in het land van waaruit u geeft. Bij dit initiatief zijn 21 Europese landen aangesloten.
Lees meer

Contact

Barbara de Heer

Head of Development
Contactformulier Barbara
Heeft u vragen over Global Friends? Stuur een bericht!

Neem contact op met Barbara de Heer.