Internationaal doneren

Donateurs van over de hele wereld hebben een grote impact op de internationale aanwezigheid van NDT. Met meer dan 70 optredens wereldwijd – van Madrid tot Melbourne, New York tot Londen, Stuttgart tot Singapore – deelt NDT haar kunstenaarschap en talentontwikkelingsprogramma’s met mensen wereldwijd

Als u doneert aan Nederlands Dans Theater helpt u één van ’s werelds meest toonaangevende moderne dansgezelschappen om adembenemende voorstellingen op internationale festivals en in culturele hoofdsteden over de hele wereld te realiseren. En geeft u studenten wereldwijd de mogelijkheid om hun creatieve potentieel te ontsluiten door gespecialiseerde masterclasses en outreach-programma’s.

U kunt NDT in het Verenigd Koninkrijk steunen via de Dutch Master Foundation. Of u kunt kiezen voor een Global Friendship waar ter wereld u ook woont.

If you see only one live performance this year,  Nederlands Dans Theater is the one to see.

New York Times

  Dutch Master Foundation

  De Dutch Master Foundation (DMF) is opgericht in december 2010. DMF is een fondsenwervende organisatie die uniek is in Nederland en de rest van de wereld.

  Gebundelde kracht

  De drijvende kracht achter de Dutch Master Foundation is een bijzondere samenwerking tussen Nederlands Dans Theater (NDT), het Mauritshuis en het Concertgebouworkest. Deze drie pijlers van het Nederlands cultureel erfgoed profiteren allemaal in gelijke mate van de fondsen die door de Dutch Master Foundation worden geworven.

  Donateurs van DMF genieten van een verscheidenheid aan evenementen, variërend van bezoeken aan Britse privécollecties en musea, speciale toegang tot muziek- en dansvoorstellingen in Londen en een jaarlijks galadiner op een unieke Londense locatie verrijkt met optredens van NDT, het Concertgebouworkst en het Mauritshuis. Meer informatie over de Dutch Master Foundation vindt u hier: www.dutchmasters.org.uk

   

  Global friends of NDT

  Door een Global Friend te worden, maakt u NDT’s internationale tournées nu en in de toekomst mogelijk.

  Global Friends ontvangen uitnodigingen voor geselecteerde optredens met een pre-show diner en receptie in verschillende grote steden over de hele wereld; een unieke kans om de buitengewone dansers, NDT directeuren Emily Molnar en Willemijn Maas en mede Global Friends te ontmoeten. Indien u dat wenst kunnen wij uw naam op de website, in de seizoensbrochure en het jaarverslag van NDT vermelden.

  Global Friends
  My donation *
  I'd like to make a donation through *

  NDT werkt samen met de Netherland-America Foundation (NAF) voor internationale betalingen via Credit Card, PayPal of check. Voor inwoners van de USA zijn donaties via de NAF aftrekbaar van de belasting.
  Lees meer

  Ook is het mogelijk om via Transnational Giving Europe te doneren zodat uw gift aftrekbaar is bij de belastingdienst in het land van waaruit u geeft. Bij dit initiatief zijn 21 Europese landen aangesloten.
  Lees meer

  Interesse in doneren? Stuur een bericht!

  Neem contact op met vrienden@ndt.nl