Steun NDT

Het zijn onzekere tijden voor NDT. De maatregelen rond Covid-19 raken het gezelschap hard. Theaters zijn gesloten, internationale tournees zijn geannuleerd en gemaakte plannen moeten steeds worden gewijzigd. En toch blijft NDT investeren in zijn danskunst. Een flink aantal nieuwe creaties heeft inmiddels hun wereldpremière beleefd. Online via livestreams, waarmee het gezelschap zijn internationale publiek in meer dan 60 landen onveranderd inspireert. Dat kan het gezelschap blijven doen met bijdragen van sponsoren, fondsen, nalatenschappen, Fonds NDT deelnemers en Vrienden. Deze hulp maakt het mogelijk. Hoe? Lees hieronder meer over alle manieren waarop je kunt bijdragen en kies wat bij je past.

Eenmalige donatie

U kunt NDT  eenvoudig steunen door eenmalig een zelf te bepalen bedrag te geven. Via een incasso-opdracht geeft u ons dan toestemming eenmalig dit bedrag van uw rekening af te schrijven.

Vul het formulier in

Vrienden

Vrienden maken meer mee

Word Vriend van NDT en maak meer mee. Als Vriend kunt u met voorrang uw kaarten voor het nieuwe seizoen bestellen en generale repetities bijwonen. Ook wordt u uitgenodigd voor een zaterdagochtend les met de dansers, speciale events en ontvangt u een exclusieve vriendennieuwsbrief met inside informatie. Zo ziet u meer en weet u meer.

U bent al Vriend voor één persoon vanaf € 60 per jaar. Liever samen? Word dan Vriend voor twee personen vanaf € 100 per jaar.

Kies uw vriendschap

Fonds Nederlands Dans Theater

Fonds NDT deelnemers investeren in Talent & Creatie

Wilt u deze twee pijlers van NDT substantieel steunen en het gezelschap, de dansers en choreografen persoonlijk leren kennen? Neem dan deel aan Fonds NDT en kies waaraan uw schenking wordt besteed. Fonds NDT deelnemers bieden we een zorgvuldig samengesteld cultureel programma waarin verschillende professionals hun kennis en passie delen voordat u backstage gaat en een repetitie bijwoont.

U kunt deelnemen aan Fonds NDT vanaf € 1.500 per jaar.

Lees meer en investeer mee in Talent & Creatie

Nalaten

Wilt u iets bijzonders nalaten? Het is eenvoudiger dan u denkt

Geef aanstormend talent zoals jonge dansers en jonge dansmakers de mogelijkheid om tot de top van de danswereld te behoren door NDT in uw testament op te nemen. Goed om te weten: omdat NDT geen erfbelasting hoeft te betalen komt uw nalatenschap geheel ten goede aan NDT.

Hoe u kunt nalaten en welk specifiek doel u kunt steunen leest u hier

Internationaal doneren

Donateurs van over de hele wereld hebben een grote impact op de internationale aanwezigheid van NDT. Met meer dan 70 optredens wereldwijd – van Madrid tot Melbourne, New York tot Hong Kong, Stuttgart tot Singapore – deelt NDT haar kunstenaarschap en talentontwikkelingsprogramma’s met mensen over de hele wereld.

Hoe kunt u NDT steunen vanuit het buitenland

Corporate partnerships

Ideale partner

NDT is de ideale partner voor organisaties die hun filantropische initiatieven willen bekrachtigen en inspiratie willen opdoen. Jarenlange ervaring met corporate partnering en de kennis en kunde van onze professionals op het gebied van marketing, brand activation en corporate reputatie garanderen een creatieve en grensverleggende samenwerking die bij uw organisatie past.

Inspiratie en kennismaken

Fondsen

Institutionele-, bedrijfs- en familiefondsen steunen verschillende projecten op gebied van nieuwe creaties, talentontwikkeling en educatie. Belangrijk voor NDT, belangrijk voor de samenleving. Wilt u weten welke fondsen de projecten van NDT steunen? Of wilt u kennismaken en meer weten over onze projecten?

Lees meer en neem contact op