Bekijk hier de foto's

Seizoen 2018-2019

Over het seizoen

Welkom bij het 59e seizoen van Nederlands Dans Theater (NDT)!

De diversiteit van onze kunst vormt het fundament van NDT’s unieke identiteit. Eclectische makers choreograferen samen met onze fenomenale dansers. NDT biedt hen een unieke mogelijkheid om hun techniek en artistieke persoonlijkheid op het hoogst mogelijke niveau te kunnen ontplooien. Een mystieke verbinding van elementen die elkaar beïnvloeden en transformeren. Een danshuis rijk aan verschillende achtergronden, nationaliteiten en culturen. Dat is Nederlands Dans Theater.

Dit seizoen verwelkomen we zowel nieuwe makers als bekende gezichten, die samen met onze dansers innovatieve choreografieën creëren. Ons doel is altijd om hedendaagse dans te verbinden met mensen wereldwijd en zodoende het belang van een creatieve, artistieke cultuur in onze samenleving te onderstrepen.

In Nederland presenteert NDT dit seizoen maar liefst 11 wereldpremières met beide gezelschappen. Of u nu in onze thuisbasis Den Haag bent of in Seoul, New York, Athene of Parijs; overal ter wereld willen wij onze kunst en passie voor dans met u delen.

Ervaart u samen met ons de inspirerende voorstellingen van NDT. Wij kijken uit naar uw bezoek!

Seizoenstrailer