NDT Young Creatives

Voor dansfanaten tussen 8 - 14 jaar

Kruip in de huid van dansers en makers! Hoe worden dansvoorstellingen gemaakt? Wat inspireert een choreograaf? Welke keuzes worden er gemaakt? Dans zélf het repertoire van NDT en ontdek hoe je jouw verhaal vertelt in dans. 

✔︎ Creatief bezig zijn met dans
✔︎ Onder begeleiding van professionele docenten
✔︎ Open voor alle jonge dansers die zin hebben om samen dans te maken
✔︎ Danservaring is niet vereist, wel zin om te maken en op te treden!
✔︎ 50% korting voor Ooievaarspashouders

Probeer het een keer tijdens onze workshops, of meld je direct aan voor onze intensive – een serie van 5 zondagochtenden. Lees hieronder meer over hoe het werkt en meld je aan!

Foto: Sacha Grootjans

Young Creatives workshops

Bij de Young Creatives workshops wordt ingezoomd op alle aspecten van het maken van een voorstelling, gebaseerd op het actuele programma van NDT. Iedere workshopochtend wordt afgesloten met een korte presentatie. Deze workshops zijn los van elkaar of van de intensive te boeken.

Workshop data 

  • Zondag 26 februari 2023  | Climb the sky
  • Zondag 14 mei 2023  | Raw are the roots
  • Zondag 2 juli 2023 | The Hole

Tijdstip: 10.00-12.30
Prijs per workshop: €15 (50% korting met Ooievaarspas)
Locatie: Amare Den Haag

Tickets workshop 2 juli
(The Hole)

Koop hier je tickets

Let op: Restitutie van je ticket is niet mogelijk. Voorafgaand aan de workshop ontvang je van ons per mail meer informatie over de workshop.

Young Creatives intensives

Krijg je niet genoeg van dansen, optreden en maken? Bij de Young Creatives intensives werk je zes zondagen aan het maken van een voorstelling. Je gaat dieper in op het maakproces en het creëren en ontwikkelen van een dansvoorstelling. De voorstelling die je samen met de andere dansers maakt wordt gepresenteerd voor publiek in de theaterstudio van NDT. NDT nodigt jou uit om mee te maken!

Praktische informatie & aanmelden

Young Creatives intensive voorjaar 2023

  • Zondag 12 maart
  • Zondag 19 maart
  • Zondag 26 maart
  • Zondag 2 april
  • Zondag 16 april (presentaties, hele dag)

Programma: Climb the sky
Tijdstip: 10.00-12.30
Prijs: €75 euro (voor 5 ochtenden. 50% korting met Ooievaarspas)
Locatie: Amare Den Haag

De kaartverkoop voor de Young Creatives intensive is gesloten. De boot gemist? Bestel dan nog snel kaarten voor één van de workshops.

Een bericht ontvangen wanneer de kaartverkoop voor de volgende intensive opent? Laat dan hier je gegevens achter:

Aanmelden Young Creatives

Informatie over het aanmelden

Voorafgaand aan de workshop of intensive die je geboekt hebt ontvang je nog bericht van ons per mail, waarin we vragen om wat meer informatie over de deelnemer. Het zou kunnen dat deze mail in de spam beland. Houd je mailbox dus goed in de gaten.

Met een Ooievaarspas krijg je 50% korting op je tickets. Het zou kunnen dat we je voorafgaand aan de workshop vragen de Ooievaarspas mee te nemen om deze te laten zien. Heb je geen Ooievaarspas maar vormt het cursusgeld wel een belemmering? Neem dan contact met NDT op om de mogelijkheden te bespreken.