Jouw najaar met NDT Dans om bij op te warmen

Jouw najaar vol inspiratie en dans? De dansers van NDT 1 en NDT 2 presenteren twee grensverleggende programma’s vol jong talent en met sterrenregens beloonde stukken. Het ideale uitje in de herfstvakantie. Zien we jou  binnenkort in het theater?

Een drieluik waarin dans, beeldende kunst, design én muziek samenkomen én een avond vol expressie, details en collectieve betrokkenheid. Lees hieronder meer en check wanneer NDT bij jou in de buurt te zien is.

In/with/in | NDT 1

Foto: Rahi Rezvani

TE ZIEN T/M 10 NOVEMBER

Een drieluik waarin dans, beeldende kunst, design én muziek samenkomen. Met de wereldpremière van 15 van Tao Ye. Een bijzondere samenwerking tussen Marne & Imre van Opstal en ontwerpbureau DRIFT. En je vindt het puntje van je stoel met de terugkeer van I love you, ghosts (2022) van Marco Goecke.

★ ★ ★ ★
“Een even fascinerend als naargeestig toekomstbeeld, krachtig, precies en overtuigend verbeeld.” – Volkskrant

BOEK NU BIJ JOU IN DE BUURT

AMSTERDAM
DEN HAAG
NIJMEGEN
ROTTERDAM
TILBURG
UTRECHT

Illuminate | NDT 2

Foto: Rahi Rezvani

TE ZIEN VAN 2 NOVEMBER T/M 21 DECEMBER 

Drie jonge choreografen dagen de NDT 2-dansers uit met hun uiteenlopende bewegingsstijlen. Met een wereldpremière van Micaela Taylor. Een nieuwe versie van Jermaine Spivey’s  Code of Conduct. En de herneming van het opzwepende en eigenzinnige Bedtime story (2021) van Nadav Zelner. 

★ ★ ★★
Bedtime Story is een sprankelend, adembenemend stuk” – Bachtrack

Meer NDT?

Benieuwd naar NDT in 2024? Klik hieronder voor een sneak peek in de aankomende voorstellingen.

NDT in seizoen 2023-2024