Fonds op naam

Fonds op Naam

(Co-Producer)

Als Co-Producent van NDT ben je als familie; je bent heel nauw betrokken bij alles wat NDT doet. Samen ontwikkelen we ideeën rond de producties en onze jaarlijkse programmering. Op dit niveau kun je NDT supporten met je eigen Fonds op Naam.

Hoe werkt een Fonds op Naam?

Een Fonds op Naam kan worden opgericht bij leven of in een testament. In overleg wordt het doel en de benaming van het fonds bepaald. Daarbij bekijken we of de gelden ook in de toekomst op de gewenste manier besteed kunnen worden. We nemen het gehele bestedingsproces uit handen en houden je op de hoogte over het doel dat jij persoonlijk mogelijk maakt!

Vanaf welk bedrag is een Fonds op Naam mogelijk?

Een Fonds op Naam kan vanaf een bijdrage van 50.000,- worden opgericht; dat kan bij leven of in combinatie met een testament. Bij een Fonds op Naam bij leven wordt voor jou zichtbaar wat je mogelijk maakt, in combinatie met een Fonds op Naam opgenomen in een testament laat je ook voor een volgende generatie na. Het is ook mogelijk om een bedrage in zijn geheel na te laten na overlijden, door het geven van een nalatenschap.

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met:
Bertan Selim, Manager Development
bertan.selim@ndt.nl

laden...