Van fan naar vriend

Van fan

naar vriend

Sluit je aan bij onze community van 3000+ supporters en draag bij aan de artistieke topprestaties van NDT. Jouw support geeft je toegang tot exclusieve kijkjes achter de schermen. De supportersactiviteiten zijn hét moment om dans samen te beleven en elkaar te inspireren.

Vanaf 75 euro per jaar

IK WORD SUPPORTER

Kom dichter bij NDT

Dankzij de supporters van NDT kunnen wij meer doen. Nu én in de toekomst. Logisch dus, dat je als supporter meer meekrijgt van wat er achter de schermen gebeurt.

Als supporter krijg je:

✔️ Voorrang bij het kopen van tickets
✔️ Toegang tot generale repetities (voor 2 personen)
✔️ 50% korting op onze online voorstellingen

Wil je toegang tot de zaterdagochtend balletlessen van onze dansers? Draag dan bij vanaf € 200 per jaar!

Wat maak je mogelijk?

✔️ Nieuwe creaties: zodat NDT dans van wereldklasse kan blijven produceren.
✔️ Onderzoek: om te blijven innoveren en inspireren.
✔️ Talentontwikkeling: op zowel amateur- als professioneel niveau, bijvoorbeeld met het Young Talent Project en de NDT Summer Intensive.
✔️ Educatie: zodat leerlingen van het primair- en voortgezet onderwijs de kans krijgen om het plezier en de kracht van dans te ontdekken.

 

If the world’s dance companies occupied the shelves of a bar, NDT would sit comfortably on the top like a fine liquor — smooth, complex, potent.

The New York Times

KRIJG VOORRANG
KAARTVERKOOP SEIZOEN 24-25

Als supporter krijg je de mogelijkheid om met voorrang kaarten te kopen voor het volgende seizoen in Amare. Dus word nu supporter en boek vanaf april je favoriete stoelen!

IK WORD SUPPORTER

laden...