Met je school

Activiteiten voor primair onderwijs

Voor leerlingen van primair onderwijs stellen wij een combinatie van activiteiten samen waarbij moderne dans en NDT centraal staan. Het doel bij alle activiteiten is om de leerling in aanraking met de kunstvorm dans te laten komen. Het uitgangspunt hierbij is: dans niet alleen ervaren door er naar te kijken en er over te praten maar ook door zelf te bewegen en dans te maken.  

Lees meer


Gratis educatieve dansapp voor basisscholen

Nederlands Dans Theater ontwikkelde samen met Uitgeverij Follow a Muse een educatieve dansapp die gratis is voor basisscholen. De dansapp is speciaal bedoeld voor groepsleerkrachten die in de klas creatief aan de slag willen met dans. Uitgangspunt is het ballet Parade van de Canadese choreografe Crystal Pite.

Lees meer


Activiteiten voor voortgezet onderwijs

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs stellen wij een combinatie van activiteiten samen waarbij moderne dans en NDT centraal staan. Het doel van alle activiteiten is de leerling in aanraking met de kunstvorm dans te brengen. Het uitgangspunt hierbij is: dans niet alleen ervaren door er naar te kijken, er op te reflecteren, maar ook door zelf te bewegen en te creëren.

Lees meer