Audities

For English, click here

Nederlands Dans Theater (NDT) is een internationaal erkend gezelschap voor hedendaagse dans dat zich inzet voor creatie, onderzoek en talentontwikkeling. Elk seizoen werkt NDT samen met opkomende en gerenommeerde choreografen en artiesten van over de hele wereld in haar streven een creatiehuis te zijn voor verschillende stemmen, ideeën en benaderingen in dans. Het bedrijf bestaat uit NDT 1 en NDT 2 en is gevestigd in Den Haag, Nederland. Het tourt over de hele wereld om jaarlijks voor 150.000 bezoekers op te treden in Europa, Amerika, Azië en Australië en maakt verbinding met een groot aantal doelgroepen en gemeenschappen in Nederland en over de hele wereld.

NDT werkt met opkomende en gevestigde professionele danskunstenaars van over de hele wereld die toegewijd zijn aan een diverse samenwerkingsomgeving die zich richt op de innovatie van hedendaagse dans.

NDT 2
Het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven voor de auditie van NDT 2 voor seizoen 2022-2023. Omstreeks oktober 2022 zal de aanmeldingsprocedure voor de volgende auditie voor NDT 2, seizoen 2023-2024 openen. Houd deze site in de gaten voor updates.

NDT 1
Helaas is het momenteel niet mogelijk om auditie te doen voor NDT 1. Houd deze website in de gaten voor updates. Rond november 2022 zullen we meer informatie bekendmaken over audities voor het seizoen 2023-2024.