Switch ’20

NDT 1 & NDT 2

Ook dit jaar nemen de dansers van NDT 1 en NDT 2 het heft in eigen hand voor Switch ’20. Eigenhandig stellen zij een uniek programma samen van door henzelf gecreëerde balletten. De dansers hebben niet alleen over de artistieke invulling de leiding, maar ook over de productie, fondsenwerving, marketing en communicatie. De gehele opbrengst van Switch gaat naar een door de dansers gekozen goed doel.

Switch geeft ons de gelegenheid om de grenzen van onze creativiteit te verleggen; de kans om iets nieuws, iets anders, iets dat groter is dan wijzelf, durven uit te proberen. Of we er voor kiezen om dat te doen door middel van choreografie, management, leiderschap, of welk ander medium dan ook, Switch is het platform dat ons de gelegenheid geeft om volledig initiatief te nemen in onze kunst, kennis en nieuwsgierigheid.”
— Switch Production Team

The Plastic Soup Foundation

Alle opbrengsten uit de kaartverkoop van Switch gaan dit jaar naar The Plastic Soup Foundation.

De missie van Plastic Soup Foundation is: ‘No plastic waste in our water!‘

We halen geen plastic uit het water; we zorgen dat het er niet (meer) in komt. Sinds onze oprichting in 2011 proberen we dit doel te bereiken door bronnen van plasticsoep aan te pakken, zoals microplastics in cosmetica en synthetische vezels uit kleding. Inmiddels behoort de organisatie van Nederlandse bodem volgens de internationale pers tot ‘One of the leading advocacy groups to tackle plastic pollution.’

De Plastic Soup Foundation vraagt continu aandacht voor de plasticsoep via campagnes, nieuwsberichten en social media. Plastic Soup Foundation verzorgt regelmatig gastlessen voor basisscholen, en ontwikkelde een digitaal educatieprogramma. Plastic Soup Foundation stimuleert alle mogelijke (innovatieve) oplossingen die helpen om de plasticsoep aan de bron te bestrijden.

Speelperiode

Seizoen 2019-2020 | 17 – 18 januari 2020
Den Haag

Programmaboek

laden...