NDT Summer Intensive 2023 Open Night + Presentation

Talentontwikkeling

Van 24 juli t/m 5 augustus openen we de deuren van Amare voor 60 talentvolle dansers die van over de hele wereld komen voor NDT Summer Intensive 2023. Zij zullen kennis, inspiratie en creativiteit uitwisselen met een fantastisch team van voormalige en huidige NDT-dansers, docenten en choreografen!

We zijn verheugd dat we de NDT Summer Intensive 2023 op zaterdag 5 augustus afsluiten met een Open Night in Amare. Je bent van harte uitgenodigd om te zien waar de studenten deze twee weken aan gewerkt hebben. Een gevarieerd programma van open lessen, presentaties en andere activiteiten geeft je de mogelijkheid om de verschillende aspecten van deze cursus te ervaren.

De hele avond begint om 18.45 uur en eindigt om 22.15 uur. De dansers presenteren ook de nieuwe creaties waar ze tijdens de Summer Intensive aan hebben gewerkt. Vanwege de beperkte capaciteit in onze NDT Blackbox theater, zal deze presentatie twee keer op de avond plaatsvinden. Bij het kopen van een ticket kun je kiezen welke presentatie je wilt bijwonen. Ongeacht de presentatie die je kiest, krijg je toch de kans om alle aspecten van de Open Night te ervaren.

Let op: mensen die slecht ter been zijn, worden verzocht contact op te nemen met NDT voordat zij een kaartje kopen. Stuur ons een e-mail op summerintensive@ndt.nl.

ProgrammaOpen Night NDT SI 2023
Tijd: 18.45 – 22.15 uur
Tickets: €25,00
Locatie: Amare, Den Haag

Open Night + Presentatie

Bestel jouw tickets voor de Open Night inclusief een van de presentatie-momenten. hieronder. De presentatie vindt eenmaal plaats om 20.15 uur en eenmaal om 21.30 uur.

laden...