NDT Connects

Educatie

Helaas is NDT Connects afgelast ten gevolge van de aangekondigde maatregelen van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus. Klik hier voor de meest actuele stand van zaken bij NDT.

Ben jij een amateurdanser met een passie voor dans en NDT? Kom dan op zondag 29 maart langs in onze studio’s tijdens NDT Connects!

NDT Connects is een dag vol workshops speciaal voor amateurdansers uit heel Nederland. De dag zal in het teken staan van ons jubileum en schenkt bijzondere aandacht aan de choreografen die met NDT samenwerk(t)en in dit feestelijke seizoen. Laat je tijdens de workshops inspireren door de veelzijdigheid van NDT, onze docenten en (ex-)dansers en de verschillende thema’s waarmee je aan de slag gaat.

 

Leeftijdsgroepen en kosten

Er zijn drie leeftijdsgroepen tijdens NDT Connects en voor iedere groep is er een dagprogramma vol inspirerende workshops:

Programma voor deelnemers 12-17 jaar
Programma voor deelnemers 18-50 jaar
Programma voor deelnemers 50+ (VOL, je kunt je inschrijven voor de wachtlijst)

Kosten voor het dagprogramma: €20,-
Het programma vindt plaats tussen 10.00-16.00 uur. (exacte tijd en dagindeling worden later bekend gemaakt.)

 

Spelregels: hoe werkt het?

• Iedereen vanaf 12 jaar die lessen volgt aan een amateurdansschool kan deelnemen aan NDT Connects op zondag 29 maart.
• Docenten of dansschoolhouders kunnen een groep aanmelden van maximaal 15 leerlingen in een van de bovenstaande leeftijdsgroepen.
• Leerlingen kunnen ook zelf het initiatief nemen om zich met een groep of individueel aan te melden.
• Aanmelden kan vanaf 10 januari 2020 via het aanmeldformulier op deze pagina. Na je aanmelding bekijken wij of er plaats is in het programma. Als dit zo is, dan schrijven wij je in en ontvang je een deelnamebevestiging van ons. Wees je er dus van bewust dat een aanmelding nog geen inschrijving is!

laden...